Copii

Merg la o aniversare! Haine Disney pentru baieti și stresul cadoului dispare!

haine Disney pentru baieti

Îmi plac aniversările. Nu, nu îmi plac, le ador. Îmi place veselia celui sărbătorit, îmi place să văd multe cadouri laolaltă. Ok, recunosc, văd că n-am nicio șansă de scăpare: îmi place tortul. V-am agasat cu verbul „a plăcea”? Nicio problemă, schimb imediat placa pentru că e ceva ce nu îmi place: goana nebună după cadou. E ușor să alegi un cadou pentru o persoană pe care o cunoști bine, ale cărei gusturi le cunoști pe de rost. Nu mai zic de persoanele ale căror gusturi coincid cu ale tale! Practic, simți că îți cumperi ție ceva!

Ups, aniversare de băiețel! Haine Disney pentru baieti să fie cadoul potrivit?

Nu aleg să vă povestesc întâmplător de cadouri-aniversări-goana după alegerea cadoului perfect, ci pentru că zilele trecute am primit o invitație la o aniversare. Dacă nu aș fi fost ușor stresată pe motiv de nu-știu-ce-cadou-să-iau, bucuria mi-ar fi fost deplină. Doar v-am spus că îmi plac aniversările! În plus, vorbim de aniversarea băiețelului prietenei mele celei mai bune. Ce am făcut? Am închis invitația și am deschis site-ul www.copilascochet.ro. De asta e bine să tragi cu urechea când colegele tale, care sunt mame, povestesc de unde mai cumpără chestii faine pentru copii. Am spus copii? Sunt cooooooopil, vreau să fiu copil! Am dat acolo de raiul hainelor, de haine Disney pentru băieței cool, dar să știți că au și pentru fetițe. Știu că mamele pun preț pe calitatea materialului, pe vopsea, pe imprimeu, pe etichetă, pe cusătură. De fapt, pun preț pe toate elementele, că așa-s ele grijulii. Ce credeți că am făcut eu? Cercetare! Am cercetat și m-am asigurat că materialul este bumbac, că hainele sunt originale, că desenele rezistă la n spălări, că sunt…perfecte!

Să vină aniversarea! Să livrez mai repede cadoul perfect: haine Disney pentru baieti

Am simțit că nu fac destul. Ok, mi-au plăcut mie hainele, nu prea au cum să nu îți placă, sunt cu personaje din desene animate, sunt vesele și colorate. Ok, sunt ce trebuie din punct de vedere calitativ. Da, trec și testul raportului calitate-finanțele mele (de fapt, cred că trec testul calitate-finanțele oricui, prețul este foarte accesibil). Ce mai aveam de făcut? Am apelat la o variantă ajutătoare, am sunat un prieten???? O prietenă care are un băiețel și care mi-a spus că hainele Disney pentru băieți nu sunt tocmai un cadou potrivit. Pentru că dau dependență: Mi-a povestit cum Ianis, băiețelul ei, nu vrea să mai iasă dintr-un tricou Disney cu Spiderman. Și cum a fost nevoită să cumpere mai multe cu același model, tocmai pentru că varianta aceasta era mai ieftină și mai puțin zgomotoasă decât pus mașina de spălat zilnic în funcțiune.

Haine Disney pentru băieței mai mari aveți?

Aceeași prietenă mi-a povestit cum tatăl băiatului a fost super încântat de tricoul cu Spiderman. Adică, atât de încântat că a vrut și el, așa că prietena mea a fost nevoită să acceseze site-ul www.copilascochet.ro si sa intrebe unde găsește haine Disney pentru tați cocheți???? Ca să vedeți că nu numai pe femei le prinde trendul seturilor mamă-fiică!

Acestea fiind spuse, m-am convins că am făcut alegera potrivită. Ați zice că a fost simplu ca bună ziua. Dar de unde! Aruncați, vă rog, un ochi pe site să vedeți câte modele de tricouri, pijămăluțe, șosețele, accesoriuțe au ei acolo. Dacă eram nevoită să îmi aleg rochia pentru un bal, nu aș fi stat atât de mult în fața laptopului.

Sfat: cumpărați haine Disney cu personajul preferat al copilului

Într-un final, mi-am amintit că prietena mea mi-a povestit cum băiețelul ei a făcut o criză în parc pentru că își dorea un balon imens cu Mickey, iar replica ei „dragă, îți spun, dacă ar apărea pe piață, pâinea care are pe miez un desen cu Mickey, noi ar trebui să o cumpărăm. Ce are Mickey atât de special?”, replica asta a fost colacul meu de salvare. E drept că a venit după mult timp de căutare. Vă spun, altceva e când cauți cu tematică. Am ales produse cu Mickey, iar până o să apară pâinea cu Mickey pe miez, băiețelul prietenei mele o să mănânce Mickey pe pâine oricum. E un fel de a spune. Acum o să aibă în plus: câteva tricouri, o pijama, o cană, un set de șosete cu personajul preferat. Bonus: punga de cadou a fost tot cu Mickey. Extra-bonus: voi purta și eu un tricou Disney cu Mickey. Doar și invitații își doresc să fie cocheți, nu?
Pe final vă mai spun doar atât: niciodată nu există prea multe articole vestimentare cu personajul preferat. Niciodată! Poate să vină cineva să îmi spună că e prea mult să primești tone de ciocolată sau ai vreodată în garderobă prea multe little black dress? Exact ce ziceam și eu! Am mers pe intuitia mea legata de haine Disney pentru baieti si NU am dat gres. A fost un succes!

În rest, inspirație multă în alegerea cadourilor potrivite s-aveți!

Leave a Reply