Diverse

Iata 4 mari avantaje ale unui job de acasa!

Din ce in ce mai multe companii ofera angajatilor posibilitatea de a lucra de acasa, mai ales daca prezenta lor la birou nu este absolut necesara. In timp ce unii aleg sa faca totul de acasa, iar acest lucru este posibil mai ales pentru content writeri, programatori, traducatori si tehnoredactori, altii beneficiaza de lucrul  remote o zi pe saptamana, de obicei vinerea.

Bineinteles, pentru cei care sunt foarte organizati si care reusesc sa se concentreze mult mai bine de acasa, un astfel de job este ideal. Daca si tu ti-ai dori sa iti gasesti un serviciu ce iti ofera posibilitatea de a sta acasa si de a lucra, insa nu stii care sunt avantajele acestuia, atunci citeste cu atentie lista de mai jos.

Iata ce avantaje iti ofera un job de acasa:

 1. Un prim avantaj major il reprezinta faptul ca spatiul personal iti da posibilitatea de a te desfasura in voie. Presupunand ca esti o persoana foarte bine organizata, acesta iti va spori gradul de concentrare si vei lucra mult mai eficient. De exemplu, poti deveni model de videochat de acasa la Beyou si poti lucra in colaborare sau pe cont propriu, iar beneficiile financiare iti vor depasi orice asteptari. Astfel, te vei simti excelent lucrand chiar din sufrageria ta.
 2. Mai mult, lucrand ca acasa vei putea sa eviti traficul, iar astfel nu vei mai intarzia la serviciu si nici nu vei mai ajunge epuizat din cauza nervilor pe care acesta ti-i cauza. De asemenea, vei reusi sa economisesti banii pe care ii dadeai pe combustibil, vei folosi mai rar autoturismul si vei adopta un stil de viata ecologic. In plus, vei manca mult mai sanatos, intrucat o sa ai mai mult timp sa gatesti si vei putea lua masa oricand iti va fi foame.
 3. Apoi, datorita lucrului de acasa vei avea mai mult timp pentru familia ta. Chiar daca vei sta cateva ore bune in birou, nu o sa mai pierzi timpul in trafic dimineata si seara, ci vei fi alaturi de copiii tai. Ba chiar mai mult, daca vei avea un program flexibil, ii vei putea duce la gradinita sau la scoala, poate chiar ii vei putea lua de acolo la pranz. In acest mod, vei reusi sa imparti cu succes si sa gasesti un echilibru intre viata personala si cea profesionala.
 1. De asemenea, un job de acasa este mult mai putin stresant comparativ cu unul de la birou, iar eficienta creste. Chiar daca vei avea impresia ca astfel te izolezi si ca are de suferit comunicarea dintre tine si ceilalti, productivitatea este mai mare, intrucat intreruperile nu vor mai fi la fel de dese. Tocmai de aceea, angajatorii sunt atat de deschisi in privinta lucrului de acasa.

Asadar, munca de acasa se poate dovedi, pentru foarte multe persoane, cel mai bun lucru care li s-a intamplat, datorita tuturor beneficiilor pe care le aduce cu sine. Astfel, daca vei alege sa lucrezi si tu de acasa, o sa te poti organiza asa cum doresti si vei deveni mult mai eficient, intrucat te vei simti mult mai bine in spatiul personal. De asemenea, iti vei reduce cheltuielile, vei petrece mai mult timp cu familia si nu te vei simti la fel de stresat, intrucat productivitatea isi va creste considerabil.

5 Comments

 1. ghelbere elena

  E formidabil sa poti avea un job de acasa, dar nu toate meseriile se pot presta.

  • Comment by post author

   Ana Naghi

   Intr-adevar, nu orice meserie poate fi facuta de acasa. Dar daca ai putea face asta, ar fi perfect! Numai timpul castigat pentru familie si deja ai castigat mult…

 2. Si eu lucrez de acasa cam de 2 ani si imi place foarte mult, ma simt mult mai productiva decat atunci cand mergeam la birou. Dar totul tine de organizare.

 3. Rosu Gabriela

  Nu am job de acasa. Foarte interesant

Leave a Reply