Diverse

Iata cele mai importante lucruri in care investesc tinerii

In sociatatea actuala este usor de observat cum prioritatile tinerilor s-au schimbat, comparativ cu cele ale parintilor. Daca in trecut, cei trecuti de 20 de ani se gandeau deja la intemeierea unei familii si la casatorie, astazi tinerii fac acest pas abia in jurul varstei de 30 de ani. Acest fapt se datoreaza planurilor si prioritatilor diferite pe care tinerii le au fata de parintii lor. Tocmai de aceea, si lucrurile in care investesc tinerii s-au schimbat.

Iata care sunt lucrurile in care investesc tinerii:

  • In locuinte

Inca dinainte de a face pasul spre casatorie, foarte multi tineri se gandesc la cumpararea unei locuinte, fie ea casa, fie apartament. In acest scop, ei se mobilizeaza si strang bani, motiv pentru care programul Prima Casa a devenit atat de popular. Bineinteles, ei se orienteaza in functie de zona, de facilitati, de finisaje, dar si de pret. Tot mai multi tineri isi doresc o locuinta intr-un ansamblu rezidential, astfel incat sa fie o constructie noua, dar sa aiba parte si de liniste. Astfel, le recomandam celor care inca nu au facut acest pas un ansamblu rezidential in zona Barbu Vacarescu, incat au posibilitatea alegerii finisajelor, dar si modalitati de plata diverse. Mai mult, cei care nu dispun de suma completa de care au nevoie pot cere un credit nebancar pe Creditfix.ro, intrucat totul se va desfasura rapid si nu vor fi nevoiti sa astepte deloc mult pana la obtinerea banilor.

  • In amenajarea locuintelor

O alta prioritate a tinerilor o reprezinta, dupa achizitionarea unei locuinte, amenajarea acesteia. Intrucat ei nu isi doresc sa aiba mobila veche, ci vor sa isi aranjeze toate camerele cat mai modern pentru a se simti confortabil, aloca o suma importanta de bani acestora. Bineinteles, amenajarea se refera chiar si la alegerea lenjeriilor, iar tesaturi de panza alba par a fi preferate de tineri. Acestea pot fi gasite la preturi excelente pe site-ul Sabaev.ro!

  • In autoturisme

Se pare ca pentru foarte multi tineri, masina a devenit un bun indispensabil. Tot mai multi se gandesc sau chiar au facut pasul catre achizitionarea unui autoturism nou, astfel incat sa se bucure de mai multe facilitati.

  • In vacante

Unii tineri prefera sa aloce cat mai multi bani vacantelor petrecute in strainatate. Ei considera ca pentru dezvoltarea lor personala, calatoriile joaca un rol esential, iar vizitarea a cat mai multe tari a devenit o prioritate. De aceea, ei urmaresc toate ofertele si, uneori, opteaza pentru citybreak-uri.

  • In articole vestimentare

In societatea actuala oamenii sunt judecati dupa aspectul exterior, motiv pentru care foarte multi tineri aloca sume importante de bani articolelor vestimentare, dar si incaltarilor. Astfel, ei isi petrec ore in sir in mall-uri si aloca sume considerabile pentru a-si cumpara haine si perechi de incaltaminte de la firme mari.

Asadar, prioritatile tinerilor s-au schimbat considerabil comparativ cu ale parintilor. Se pare ca acestia aleg sa investeasca in cumpararea si amenajarea unei locuinte chiar inainte de casatorie, in autoturisme, in vacante, dar si in articole vestimentare si incaltaminte.

2 Comments

  1. ghelbere elena

    In primul rand se gandesc ca de multe ori chiria unei locuinte este egala cu rata unui credit si bine fac cumparandu-si o locuinta.

Leave a Reply