Diverse

Imi primesti masina la tine?

Astazi am primit o veste buna si una rea. Cea buna o genereaza pe cea rea. Am fost admis la Londra timp de o saptamana sa fac parte din echipa de cercetatori care vor pune la punct prima inima artificiala din lume. Ma gandesc ca oamenilor le va fi mai usor sa traisca avand o inima artificiala in piept. Nu se vor mai supara si imbolnavi asa de usor! Unii traiesc cu un bolovan in loc de inima si le merge foaarte bine.

Cum am auzit vestea cea buna, am pus mana pe telefon sa-mi anunt fratele:

-Plec la Londra! Mi-am luat deja biletul de avion, dar poti sa imi primesti masina la tine?
Nu am gandit cand mi-a iesit intrebarea din gura! Daca ar fi stat la vreo vila in Primaverii mai ziceam, dar statea intr-un bloc interbelic si abia gasise el un loc de parcare.

-Omule, nu am cum sa te ajut, dar am sa caut o solutie pentru tine, cum isi cauta maicuta batrana din balada populara Miorita fiul, mi-a promis!

Ma intristasem putin. Ne indepartasem. El, avea familie, in Bucuresti, eu ramasesem cu parintii. Eram obisnuit ca pe vremuri sa impartim totul. Daca el statea pe un scaun si ma vedea in picioare ma lua in brate sau statea incomod cu o jumatate de sezut sa stau si eu. Dar ce-mi veni sa-i cer loc de parcare pentru masina mea? N-as fi dorit ca umbra refuzului sa se aseze intre noi, cand m-a sunat din nou:

parcare pe termen lung aeroport este solutia pentru tine, mi-a spus cu infinita bucurie! Si crede-ma mi-as fi dat masina la o parte sa-ti cedez locul, daca as fi avut unde sa o duc. In fata blocului nostru masinile stau ca sardelele.

Vestea rea se transformase in veste buna. Am folosit parola data de el sa caut ceea ce imi trebuia si am constatat cu bucurie ca este mai mult decat am putut spera:

-parcare ingradita. Asta inseamna ca acolo nu este un dute-vino, ci intra numai cei care au rezervare
-camere performante care iau pulsul miscarilor
-echipa profesionista de securitate.
-posibilitatea parcarii pe termen lung cu tarif preferential
-absolvirea de orice vina si plata suplimentara, in cazul in care zborul intarzie din cauza companiei sau a conditiilor meteorologice nefaste.

“Asta da frate”, gandesc cu multumire in timp ce realizez ca a rezolvat problema mai bine decat as fi facut-o eu!

Voi pleca linistit fara sa depin de nimeni sa ma duca si sa ma ia de la aeroport. Cum m-as fi simtit eu sa apar la miezul noptii, iar cineva sa nu doarma ca sa vina sa ma recupereze? Din parcare pana la terminal voi fi dus cu un microbuz cu 9 locuri, masina este in siguranta, parcarea costa putin, asa ca voi participa in liniste la crearea inimii artificiale.

Astazi am primit doua vesti bune:
• Voi fi in marile centre de cercetare ale lumii si ii voi invata sa gandeasca si sa actioneze romaneste
• La Aeroport-Parking.ro sunt niste oameni minunati care au grija de mine si de masina mea.

Leave a Reply