Diverse

Importanta decoratiunilor exterioare pentru o prima impresie pozitiva

Aspectul casei tale conteaza atat in interior cat si in exterior, insa singura parte pe care multa lume o sa ajunga sa o vada este cea exterioara. Exista multe modele si tipuri de decoratiuni exterioare, in functie de tipul de casa, stilul in care este realizata si modul in care este amenajat spatiul exterior. Insa, sa nu ne limitam doar la case, birourile sau spatiile comerciale depind chiar in mai mare masura de o impresie buna inca de la inceput, decorarea exterioara fiind, in acest caz, nu o optiune ci un lucru absolut necesar.

Se pot folosi mai multe materiale pentru decorarile exteriore, mai multe combinatii, un singur material preponderent si zugraveala sau doar zugraveala si cateva obiecte decorative, depinde de preferinte. O modalitate buna de a face decoratiuni exterioare este prin placari de marmura si granit, precum cele oferite de FABI.

 

6272317438_75f548a846_z

Granitul si marmura ofera un look aparte, nici un alt material nu poate sa imite aspectul unic de marmura, au tot soiul de modele serpuitoare, diferite forme de umbre, diferite culori, ofera niste modele unice, dar in acelasi timp variate de la tip la tip. Exista mai multe culori, mai multe nuante, astfel incat poti alege exact ce se potriveste pentru scopul cladirii respective. Daca este o locuinta poti alege ce se potriveste pentru tine, daca este un birou poti alege ceva reprezentativ activitatii ce se desfasoara acolo, la fel si cu spatiile comerciale sau unitatile administrative. Prima impresie pe care o are un individ este cea pe care o are in fata, aspectul exterior, reprezinta prima fateda a oricarei cladiri. Un look curat, aspectuos, unic, special care sa inspire rafinament si practicalitate in acelasi timp este de dorit.

Nu ignora importanta decoratiunilor exterioare in impactul pe care il are o anumita cladire. Daca la o locuinta este mai simplu, aspectul reflectand familia ce locuieste acolo, la spatii administrative si comerciale modul de decorare trebuie sa fie in consens cu activitatea, pentru a da inca de la bun inceput vizitatorului o idee despre ce se intampla acolo si mai important, pentru a-i da o impresie pozitiva.

1 Comment

  1. Paola Paola

    La proiectul casei noastre pot zice cu mandrie ca am reusit sa punem ideile mele de estetica la consens cu tehnica necesara structurii de rezistenta si a instalatiilor aferente. Am vrut si noi sa apelam la marmura si granit dar depaseste cu mult bugetul nostru asa ca ne-am reprofilat.

Leave a Reply