Copii, Diverse, Evenimente

Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!

“Împreună cu tine, Profi salvează destine!” 2015

Profi a fost primul supermarket deschis in oraselul meu, nu va spun ce bucurie a fost cand, in sfarsit, ne-am regasit si noi pe harta. Stiti si voi ca prima dragoste nu se uita. Iar de-acum am un motiv in plus sa imi fac cumparaturile in Profi: pot ajuta.

Sustin cu toata taria campania “Împreună cu tine, Profi salvează destine!” pentru ca stiu foarte bine ca putin cu putin se face mult si mai stiu ca a-ti ajuta semenii e mai mult decat un simplu ajutor pentru cei care au nevoie. E dovada de umanitate.

Campania de responsabilitate sociala “Împreună cu tine, Profi salvează destine!” se desfasoara in perioada 17 august – 25 octombrie este deja la a cincea editie.

Initiativei Profi s-au alaturat anul acesta 23 de ONG-uri cu proiecte unul mai emotionant decat celalalt. Le poti descoperi pe toate la adresa http://profi.ro/salveaza_destine/, apoi poti alege pe care doresti sa il sustii. Pentru ca da, ai un cuvant de spus! Oricum, pe oricare l-ai alege, vei ajuta copii. Fie ca le vei da o sansa la viata, fie la educatie si, implicit, la o viata normala, mana ta de ajutor va conta. Va fi o caramida pentru viitorul acestei tari.

 

“Împreună cu tine, Profi salvează destine!” 2015

 

In urma votului nostru, al clientilor Profi, trei dintre aceste ONG-uri vor putea castiga unul dintre cele trei premii: 1 milion, 100 mii, respectiv 50 mii de lei. Cu acesti bani se pot face multe lucruri utile si multi copii pot fi ajutati. Spre exemplu, anul trecut ajutorul s-a concretizat astfel:

 • modernizarea sectiei de pediatrie a spitalului timisorean Louis Turcanu
 • ajutarea unui numar de 50 de familii nevoiase sa primeasca animale domestice pentru un trai mai usor
 • iar printr-un proiect separat, mai mutți copii urmeaza sa fie operati pe cord in cadrul unor misiuni medicale

Mie mi se pare extrem de important ca mai exista astfel de initiative. Avem nevoie de ele, este nevoie sa ne implicam pentru a schimba ceva.

M-am uitat si m-am tot uitat pe lista ONG-urilor in ideea de a alege un proiect pe care as vrea sa il sustin. E foarte greu! Toate pornesc cu sanse egale si mi-ar placea ca toate proiectele propuse sa se concretizeze. Desi sunt cadru didactic si stiu foarte bine cat de greu este pentru multi parinti sa isi trimita copiii la scoala, desi ma confrunt in mod direct cu abandonul scolar, voi sustine Nu plânge, mami! Destinul meu este să trăiesc! Pentru ca pana la a vorbi de scoala, de educatie, un copil trebuie sa traiasca! Are nevoie de o sansa la viata, iar mai apoi poate sa se gandeasca la restul. Nimic nu este mai important decat viata! Fara sanatate nu exista viitor.

Tu ce parere ai despre initiativa Profi? Ce proiect ai alege sa sustii si de ce?

 

 

7 Comments

 1. kamycamelia

  Toate proiectele sunt foarte bune si ma bucur ca Profi ajuta in aceste proiecte,la mine in oras nu este Profi,sau asa cred eu nu am auzit inca de acest magazin,si daca era mas fi dus nunai de dragul a da o mana de ajutor in aceste proiecte,as fi ales intre doua proiecte „impreuna exmatriculam violenta din scoli” sau”impreuna ajutam copii bolnavi de cancer „

 2. Rotaru Gabriela Tatiana

  Bune proiecte,la mine nu este asa ceva,mi-ar place proiectul: Nu,abandonului scolar!, Sa ajutam pe cei bolnavi de cancer,pe cei cu boli autoimune!

 3. Andreea Grecu

  Asa e… toti copiii merita o sansa la o educatie cumsecade. Si va sustin . Bietii copii nu au nici o vina <3

 4. O initiativa foarte buna,toti copii au dreptul la educatie.
  Pacat ca la noi in oras nu este Profi 🙁

 5. ghelbere elena

  Profi este si in orasul meu si da, are multe proiecte sociale care nu pot decat sa ma bucure.

 6. Nicolae Claudia

  Foarte buna initiativa..ar trebui ca toate supermarket-urile sa copie initiativa..

Leave a Reply