Diverse

Incearca sa te feresti de tipserii insideri!

Tipserii insideri vor incerca sa propuna niste cote inventate, pentru a va induce in eroare si pentru ca pariurile pe care le faceti sa fie gresite. De ce propun rezultate false? Este simplu: fie pentru ca doresc doar sa ii incurce pe altii, fie pentru ca sunt angajati de unele case de pariuri pentru a face propuneri neadevarate. Acestia modifica cote si rezultate dupa cum considera ei, fara a fi specializati in asta si fara a sti daca aceste predictii sunt 100% adevarate. Pe langa pronosticuri, tipserii insideri, sub o masca bine asezata, vor incerca si sa dea sfaturi de joc, pentru ca voi, pariorii, sa fiti si mai indusi in eroare.

Incearca sa te feresti de tipserii insideri!

Unde isi desfasoara activitatea tipserii insideri?

Multi dintre voi au inceput sa isi puna tot felul de intrebari si sa se gandeasca daca au observat astfel de comentarii neobisnuie sau daca au vazut niste nereguli cu privire la niste postari cu pronosticuri si rezultate „sigure” pentru niste meciuri. Sunt ferm convins ca cei care obisnuiesc sa joace la pariuri intra pe site-uri de specialitate si observa aceste nereguli, Si, dupa cum bine ati ghicit, tipserii insideri isi fac aparitia pe forumurile dedicate ponturilor pentru pariuri, precum si site-urilor „underground”, asa cum imi place mie sa le numesc, locuri unde incep sa isi dea cu parerea pentru orice partida. De asemenea, tipserul insider mai poate sa scrie si sa va insele si pe paginile de facebook pentru pariuri, dar si pe alte retele de socializare si forumuri. De regula, cei mai multi dintre ei sunt pe forumurile de pariuri sportive, cele care sunt organizate si monitorizate si de marile case de pariuri si site-uri de specialitate. Tipserul insider isi va ascunde tot timpul identitatea cu mare atentie, astfel incat sa nu poata fi identificat de administratorii paginii web sau de ceilalti pariori.

PariuriX, locul unde nu veti fi nicioadata pacaliti

Fiindca pe parcursul anilor am inceput sa devin un parior experimentat, am cautat si locuri de unde sa iau cele mai avizate sfaturi si ponturi pentru meciurile pe care pariez. Si asa am intrat in cea mai mare comunitate de pariori din Romania, locul unde sunt ferm convins ca nu exista tipseri care sa imi ingreuneze procesul de pariere si care sa ma induca in eroare cu tot felul de sfaturi inventate. PariuriX.com nu ofera predictii si bilete platite, false sau neavizate, tocmai din dorinta de a fi un site de pariuri profi si al carui principal scop nu este de a lua bani sau de a induce in eroare jucatorii la pariuri. Zilnic, PariuriX imi ofera cele mai bune si corecte informatii, ca sa nu mai vorbesc despre predictii corecte, venite din partea celor mai buni din zona pariurilor. De asemenea, administratorii site-ului de pariuri vor avea mereu grija ca utilizatorii de forumuri si cei care se inscriu in discutii si dezbateri sunt persoane care au ce se spuna si care nu intra in comunitate doar pentru a-i pacali pe ceilalti, ci pentru a propune rezultate probabile si care au o minima sansa de castig.

Sper ca tot ce v-am spus despre tipserii insideri sa va fie de mare folos si la fel de tare imi doresc ca, prin tot ceea ce am enumerat mai sus, cititorii mei sa traga doar foloasele. Asadar, ca sa incheiem cu o concluzie cat mai buna, aveti grija de unde va luati sfaturile pentru pariuri si pe cine ascultati atunci cand vreti sa pariati cat mai corect. Spor la joc si la cat mai multe castiguri!

Leave a Reply