Diverse

Inchirieri masini Bucuresti: Solutie sau Posibilitate?

Acum 15 ani niste cunoscuti au facut un experiment. S-au eliminat deplasarile cu autoturismele din cadrul flotei firmei, atunci cand timpul de deplasare cu alte mijloace era comparabil. Erau curiosi la acel moment, daca se pot macar miscora cheltuielile de pe acest palier. Apoi in urmatoarea etapa a proiectului au apelat si la serviciile unei firme de inchirieri masini Bucuresti, pentru ca ei simteau ca se pot eficientiza din acest punct de vedere. Sigur ca totul depindea de dezvoltarea de la acea vreme si a infrastructurii existente. Rezultatele au fost un pic peste asteptari si au luat prin surprindere pe multi dintre cei care nu credeau in proiect si in mobilitatea urbana de la acel moment al Bucurestiului.

Urmatoatea etapa: inchirieri auto aeroport Otopeni Bucuresti

In majoritatea entitatilor juridice cu componenta de vanzari sau care activeaza exclusiv in domeniul vanzarilor exista acest cost important, mai ales in cazul relatiilor de vanzari cu exteriorul. Si daca locatia firmei se schimba, acest cost creste exponential. Dar odata ce apelezi la servicii de inchirieri masini Bucuresti ajungi sa intelegi ca oferi doua chestii superbe partenerilor tai:

  • Libertatea alegerii personale in spatiul bucurestean, atat de ofertant din punct de vedere turistic in ultimii ani
  • Si bucuria de a conduce masini de ultima generatie oferita partenerilor tai de afaceri sau colaboratorilor, care de multe ori creeaza ACEL VIBE si ACEA RELAXARE ce pot face mai mult decat Minuni in relatiile de afaceri sau in colaborarile interdepartamentale

Dar dincolo de relaxarea oferita organizatiei si rezultatele pozitive in exercitiile financiare, oare mai exista si alte avantaje in acest carusel? Da. E increderea in serviciul de inchirieri masini Bucuresti, care creste greu si increderea in a apela la acest tip de serviciu si pe intern si pe extern. Probabil ca in 10 ani vom vedea si noi pachete de turism la care inchirierea unei masini sa fie o optiune „default” in pachetul cumparat de la orice agentie de turism.

Si totusi INDEPENDENTA data de MASINA PERSONALA in spatiul urban?

In conditiile in care avem aparute in ultimii doi-trei ani servicii mai mult decat elegante precum Bolt, Uber, Yango si Black Cab pentru cei mai pretentiosi, oare mai putem pune intrebarea de mai sus? Eu cred ca nu. Trebuie cumva sa ne adaptam noi si sa ni le insusim ca elemente naturale atunci cand vine vorba despre dinamica urbana. Si dincolo de aceste detalii cred ca noi ca populatie ar trebui sa ne eliminam din bagajul interior ideea de proprietate. Pentru ca viitorul este unul in care sa fim cat mai putin „legati de glie”. Aceasta tendinta este una mostenita de la parintii nostrii care „nu au avut”. Dar in conditiile noii lumi, cred ca CETATENII NOI care suntem ar trebuie sa schimbam aceste concepte si sa ne adaptam contemporaneitatii. Iar mai presus de toate trebuie sa predam mai departe aceasta lectie copiilor nostri, daca vrem ca ca acest tip de perceptie sa fie unul unanim acceptat si in cercurile noastre de prieteni, dar si la nivelul grupurilor sociale in care activam.

Leave a Reply