Diverse

ING Bank – banca in care am cea mai mare incredere

Motivele pentru care oamenii apeleaza la ING Bank sunt diverse. Unii sunt interesati de utilizarea unor fonduri de investitii , altii de programul Prima Casa, altii de deschiderea unui cont in lei sau euro si asa mai departe.
Zilnic bancile sunt pline de persoane care vor sa beneficieze de anumite servicii oferite de banci. Eu am o singura banca pe care o frecventez si aceea este ING. Am inceput sa merg la ING de cand eram in facultate. Sora mea mi-a zis de faptul ca voi fi incantata de o dobanda buna pentru conturile oferite de ING  si ca au comisioane foarte mici fata de alte banci. Cum eram studenta si puneam mare pret pe orice banut, mi-am deschis cont la ING. A fost contul pe care l-am deschis pentru a-mi fi virata bursa de la facultate. Mi-a placut atat de mult modul in care am fost tratata, incat de atunci orice am nevoie de la o banca, apelez la ei.
Cel mai mult ma incanta serviciul Home Bank de la ING. Mi-e atat de simplu sa platesc facturi, sa imi reincarc telefonul cu credit, sa transfer bani oriunde, in orice cont, sa platesc rovinieta, etc. In plus am si un cont de economii pe care il administrez foarte simplu cu ajutorul acestui serviciu.
Mai am in plan doua lucruri pentru care trebuie sa apelez cat de curand la banca. In primul rand vreau sa imi deschid un cont de euro. Momentan il folosesc pe cel al surorii mele, care e tot la ING, insa in curand ea va pleca din tara pe o perioada foarte lunga si il va inchide. Asadar, imi voi deschide eu unul.
Apoi, vreau sa merg la ING si pentru a face un pas important in viata mea si anume pentru un credit Prima Casa. Mai am foarte putin de strans din avans. Cam in 3-4 luni sper sa reusesc.
La cat de multumita sunt, nu cred ca voi apela prea curand la o alta banca. Sper nici sa nu o fac vreodata. Sper ca cei de la ING sa ramana la fel de seriosi, la fel de profesionisti si la fel de atenti la nevoile clientilor.
Ultima data cand am mers intr-o alta banca decat ING nu am avut o experienta prea placuta si de atunci mi-am promis ca voi ramane fidela ING.
Daca si tu vrei sa te bucuri de servicii bancare de calitate, fa o vizita la un sediu ING din orasul tau. Toate detaliile le ai si pe ING.ro.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Eu cu BRD lucrez, cand mi-am deschis cont la ei Ing Bank nu aparuse pe piata romaneasca.

Leave a Reply