Diverse

Inlocuirea componentelor dintr-o poarta autoportanta nu mai este o problema

ord

Orice utilizator de porti autoportante a intampinat, sau va intampina la un moment dat probleme cu diferite parti componente ale acesteia.  Mediul inconjurator, temperatura sau pur si simplu o defectiune tehnica duce la un moment dat la necesitatea schimbarii anumitor parti componente dintr-un sistem automatizat de porti. Lucru cel mai fericit este faptul ca exista site-uri si magazine de unde se pot compara astfel de componente de feronerie poarta autoportanta.

In categoria de automatizare porti, exista o subcategorie de feronerie porti autoportante de unde pot fi achizitionate seturi de componente, sau fiecare piesa separat. Un set poate contine, de exemplu:  o sina galvanizata de diverse dimensiuni, 2 carucioare galvanizate cu role, o rola galvanizata de sustinere si un opritor galvanizat pentru capatul inferior. Se parat se pot cumpara sinele care sunt produse pentru diferitele modele de porti, avand dimensiunile necesare pentru fiecare in parte.

Componentele sunt zincate pentru o mai buna rezistenta anticoroziva, astfel ca irernile cu multa zapada sau anotimpul ploios nu reprezinta o problema.  Aceste componente sunt adaptate si pentru dimensiunea si greutatea exacta a portii, astfel ele pot satisface nevoile oricarui client.

Site-ul nostru ofera si instalarea sistemelor pe care le comercializeaza pentru majoritatea produselor, dar pentru mai multe detalii este necesara contactarea unui reprezentant pe adresa de email sau la numarul de telefon afisat pe site.

In concluzie, faptul ca s-a defectat o piesa dintr-un ansambul automatizat al portii nu inseamna ca trebuie inlocuita intreaga poarta. In principal, trebuie stabilita exact piesa care a dus la defectarea sistemului si care trebuie inlocuita. Apoi ramane doar sa contactati echipa care va poate asigura piesa respectiva. Acestea se pot comanda online, de pe magazinul din cadrul site-ului, iar transportul este asigurat pana in localitatea dumneavoastra sau puteti ridica piesele direct de la sediul firmei din orasul Sibiu.

Leave a Reply