Diverse

Innex- mai mult timp pentru tine!

innex

 

Nu stiu de cate ori v-ati gandit vreodata serios la ce am sa va spun, dar eu am impresia ca mersul intregii omeniri sta sub semnul a doi „stapani” care ne conduc: timpul si banii. Si intre ele exista si o legatura stransa: vrei bani, nu prea mai ai timp(pentru tine, din pacate). Ore pe drumul spre si dinspre serviciu, ore multe la serviciu, apoi ajungi acasa frant si, ce? Chiar crezi ca ai timp de lenevit?!

Muncim, in medie, 2000 de ore pe an(asta daca luam in calcul 8 ore pe zi, dar cine mai este atat de norocos?!) si cum un roman munceste 45-47 de ani, faceti si voi un calcul cate ore stam numai la serviciu. Cert e ca pierdem 10 ani intregi din viata doar cu orele de program. Dar oare acasa cat muncim? Si cat timp ne mai ramane pentru noi insine, pentru micile noastre placeri? Nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut mama, cu cinci copii, servici si fara masina de spalat automata… O apreciez infinit mai mult din acest motiv!

Pentru a fructifica la maxim timpul, trebuie sa stabilim clar care sunt lucrurile importante, ce nu suporta amanare si care sunt mai putin importante, deci mai pot astepta. Concret si pragmatic, un cos plin ochi de rufe murdare este unul dintre lucrurile ce NU suporta amanare, asta inseamna ca trebuie sa ii aloci timp. Dar fa-o inteligent si castiga timp pentru tine! Cum? Cu ajutorul unei masini de spalat inteligente si inovatoare.

Imi amintesc prima mea masina de spalat automata! Ce minunat m-am simtit cand am pus rufele in masina si in acelasi timp mi-am vazut linistita de alte treburi! Am fost, sunt si voi ramane fanul declarat al masinilor de spalat Indesit din mai multe motive: sunt eficiente, economice, accesibile ca pret, raportul dintre calitate si pret fiind unul mai mult decat rezonabil, dar – foarte important! – Indesit a stiut mereu nu doar sa tina pasul cu vremurile, ba chiar sunt pionieri in unele aspecte.

Noul model lansat de Indesit – Innex– este cu adevarat revolutionar, este inamicul declarat al timpului dedicat spalarii rufelor! Inovatia o reprezinta cel mai scurt ciclu de spalare de pe piata, de doar 9 minute! Daca stau bine sa ma gandesc, cat masina spala eu abia reusesc sa pregatesc clestii de rufe. Mda, asta da economie de timp!Iti ia fix 2 secunde sa apesi butonul magic prin care masina porneste si face ce stie ea mai bine: spala.

 

promo

Ma gandeam cat de eficient este un program atat de scurt si raspunsul nu a intarziat sa apara: rufele mele nu sunt atat de murdare, ca doar nu muncim in subteran, majoritatea sunt din bumbac sau sintetice, materiale care se spala foarte usor, asa ca ce sens ar avea sa le spal la un costisitor program de minim o ora?! Ar insemna timp, energie si bani risipiti inutil…

Daca totusi aveti anumite preferinte cand vine vorba de spalatul rufelor, Innex mai include si alte doua cicluri rapide, de 30 minute, respectiv o ora. Ai 3 optiuni anti-pete, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru incaltamintea sport si un ciclu anti-miros. Ce pot sa iti doresti mai mult de atat? Eficienta si rapida, acestea sunt cele mai importante atribute ale masinii de spalat Innex.

 

cicluri

Ma incanta cantitatea de pana la 9 kg de rufe! Aproape dublu fata de majoritatea masinilor de spalat, ceea ce inseamna ca poti spala intr-un timp de doua ori mai scurt toate rufele murdare. Adauga la asta si cel mai scurt ciclu de spalare de pe piata oferit de Innex de la Indesit si iti dai seama cat timp castigi, timp pentru tine, sa faci orice altceva iti doresti.

In concluzie, atunci cand specialistii Indesit au creat noul Innex s-au gandit la tine, la economisirea timpului. Innex- mai mult timp pentru tine!

6 Comments

  1. Da, daca n-ar fi masina de spalat am fi terminati! Eu am avut-o stricata vreo trei zile si era sa mor, numai cat timp am pierdut spaland sau cata apa am consumat in plus!

  2. Mihaela Bolea

    Asta da metodă eficientă de economisire a timpului. O punem pe wishlist, în caz de probleme, deşi sper să nu fie prea curând 🙂

  3. Bianca Roxana Anitei

    Succes!!!! Frumos articolul!

Leave a Reply