Interviuri

Interviu cu Ioana Ginghina

 Un om cald, o actriţă talentată, dar, mai presus de toate, o mămică frumoasă, care promovează un stil de viaţă sănătos şi care a vrut să facă mai mult pentru educaţia fiicei sale, Ruxandra. De aici şi până la MiniArtShow – o serie de ateliere care îşi propun ca prin joc să dezvolte imaginaţia, atenţia, dar şi spiritul de observaţie, al comunicării şi al spontaneităţii copiilor nostri- nu a fost decât un pas. 
Vă invit să o cunoaştem mai bine pe Ioana Ginghină! 


 În primul rând, îţi mulţumesc că ai acceptat să discutăm! Ştiam că Ioana Ginghină este un om deosebit, iar promptitudinea şi căldura cu care ai răspuns invitaţiei nu fac decât să îmi întărească această convingere!

1. În biografia ta spuneai că nu ţi-ai dorit nicicând să faci altceva decât să fii actriţă. De unde dragostea aşa mare pentru actorie?

Ioana: Nu ştiu de unde a venit dragostea pentru actorie, dar ştiu că de mică mă jucam de-a ” teatrul” . Eram şi regizor şi actor atunci când, în faţa blocului, mă jucam cu prietenele mele. Mulţi ani nu am fost luată în serios de nimeni. Abia mai târziu au văzut părinţii mei că nu e o glumă şi că vreau cu adevărat să urmez acest drum.


2. Pe blog promovezi un stil de viaţă sănătos. Care sunt regulile unei vieţi sănătoase, din punctul tău de vedere?

I: Reguli ar putea fi somnul 7-8 ore pe noapte şi sport de 3 ori pe săptămână, însă cu alimentaţia este ceva mai complicat. Trebuie să existe un echilibru în toate. Asta cred că este regula numărul unu : fără excese.


3. Arăţi foarte bine, Ioana! Spune-ne cum te îngrijeşti, care ar fi cele 3 ” reguli de aur” ale ritualului de înfrumuseţare?

I: Am o rutină zilnică din care nu ies. Cei trei paşi de demachiere dimineaţa şi seara. Apoi cel puţin o dată pe săptămână îmi fac un gomaj şi o mască. Fac sport, acum chiar zilnic, pentru că mă pregătesc de semimaraton. Bineînţeles că am grijă şi de alimentaţie. Crudităţile nu îmi lipsesc din meniul meu zilnic.


4. Pentru că multe dintre prietenele mele(cum le spun eu cititoarelor) sunt mămici, spune-mi ce înseamnă pentru tine să fii mamă? Cum s-a schimbat viaţa de la naşterea Ruxandrei?

I:  Viaţa se schimbă radical atunci când ai un copil, dar în bine. Totul este altfel, priorităţile se schimbă şi automat totul se învârte în jurul copilului. Aşa este la mine cel puţin. De când o am pe Ruxandra tot programul meu este în funcţie de ea. La fel şi timpul liber mi-l petrec în diferite locuri de educare şi divertisment pentru copii: ateliere, teatru, film…

5. Spune-ne mai multe despre proiectul MiniArtShow, ce vă propuneţi şi care sunt beneficiile participării la astfel de ateliere?

I: Aceste ateliere au venit din dorinţa mea de a face ceva pentru copiii foarte mici. Mamă de copil de 0-3 ani nu aveam unde să merg cu copilul decât în parc, ceea ce este frustrant, mai ales când eram foarte informată despre faptul că în această perioadă copiii sunt extrem de receptivi. Apoi au apărut programele de la Teatrul Ion Creangă de 0-3 ani şi m-am bucurat foarte tare, dar tot mi se pare puţin. Astfel am pornit la drum cu o colegă să facem „altceva” pentru cei mici. Iată ca au prins aceste programe şi sper să ne dezvoltăm din ce în ce mai bine.

6.Unde te putem vedea? Eşti implicată în vreun proiect teatral/ cinematografic în momentul de faţă?

I: Mă puteţi vedea la Teatrul pentru copii Ion Creangă din Bucureşti în spectacolele: Pinocchio, Inima Rece, Carolina şi Poneiul şi Cărăbuşii. Sau la atelierele MiniArtShow pe care le ţin la Hobby Cafe.


7. Un gând bun prietenelor de pe blog.

I: Vă doresc multă lumină şi caldură, pace şi spor în toate. Vă pup cu mare drag!

20 Comments

 1. frumos interviu .Norocoasa ca ai intalnit-o

 2. Lenuta-Ionela Conof

  Si eu o ador pe Ioana Ghinghina.as dori mai multe informatii daca ai despre proiectul MiniArtShow.as vrea sa-l duc si eu pe Denis.

 3. MARY ANTON

  frumos interviul

 4. Tudorache Violeta

  Mi-a placut tare mult interviul acordat de Ioana Ginghina.

 5. Frumos…e femeie de laudat si isi merita succesul :-* intotdeauna am admirat-o 🙂

 6. Ana Naghi

  si mie mi-au placut raspunsurile sincere

 7. Ana Naghi

  asa este, Lucica, merita cu siguranta!

 8. O femeie de admirat. Sper sa ajung si eu cat mai curand cu piticul la MiniArtShow.

 9. Agurita77

  Bravo iubita,felicitari pentru acest interviu!

 10. Paun Loredana

  Si noi ii transmitem Ioanei ganduri din cele mai bune si sincere totodata !!!

 11. Ana Naghi

  Multumesc, placerea a fost mare sa vorbesc cu un om minunat ca Ioana!

 12. Ana Naghi

  Asa este, Loredana, ii transmitem cele mai bune ganduri!

 13. Ana Naghi

  Sper sa reusesti, Monica!

 14. Veronica picioroaga

  S eu ii citesc blogul si am urmat o multime de sfaturi bune pe care ni le- a dat Ioana! Felicitari ptr interviu!

 15. Ana Naghi

  asa este, Ioana ne da sfaturi utile! Multumesc, Veronica!

 16. bodas rodica

  felicitari Ana ,nu stiu cum reusesti,dar te reinventezi de fiecare data. foarte buna ideea cu interviurile. daca nu te superi,o sugetie de interviu. Andra. nu stiu mi se pare o persoana super ok,

 17. Ana Naghi

  Multumesc, Rodica! Si mie imi place Andra, dar sunt multe de spus… mi-as dori si eu un interviu cu ea…

 18. Mioara Hus

  Inca un interviu frumos cu o persoana frumoasa din toate punctele de vedere! Felicitari, Ana! Felicitari, Ioana pt. toata activitatea ta, pt. daruirea, sufletul si dragostea pe care le pui in tot ceea ce faci!

 19. ghelbere elena

  Un interviu frumos cu o persoana deosebita. Felicitari!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén