Interviuri

Interviu cu Sonia Trifan

M-am gândit că ar fi bine să existe o rubrică specială unde să prezint oamenii talentaţi, care au ceva de transmis. Într-o lume în care valorile se schimbă permanent, consider că ar trebui menţinută o constantă: aprecierea valorii. Trebuie să mărturisesc că eu nu am vreun talent deosebit, tocmai de aceea mi-am propus să cunosc oameni frumoşi sufleteşte şi să le fac auzit mesajul.

Am plăcerea să inaugurez secţiunea cu un interviu cu Sonia Trifan, creatoare de modă, cântăreaţă şi fost model. Căldura cu care a răspuns invitaţiei mele şi plăcerea cu care vorbeşte despre ceea ce face spun totul: am descoperit un om bun şi talentat! Mult succes în tot ce vei face, Sonia!

1. Bună, Sonia! Mulţumesc că ai acceptat să discutăm. Am admirat creaţiile tale, sunt superbe, felicitări! Descrie femeia căreia i se potrivesc creaţiile tale.

Sonia : Întotdeauna, cu mare drag. Mulţumesc pentru aprecieri.Sunt extrem de fericită când munca mea este admirată.
Mă adresez doamnelor care îşi doresc să îşi transforme look-ul, fie pentru o seară sau pentru o perioadă cât mai îndelungată. În general, rochiile pe care le fac schimbă enorm persoana care o poartă, pentru că eu consiliez personal toate clientele mele şi intervin inclusiv în procedeul de croire. Ador să vad fericirea şi bucuria în ochii clientelor mele. Este starea de exaltare supremă pentru mine.

2. Cât de important este talentul pentru a reuşi în viaţă? Te întreb pentru că ştim foarte bine cine umple paginile ziarelor şi ecranul televizorului…

S: Din punctul meu de vedere, talentul este cel mai important .Cu el te naşti. Putem să învăţăm sau să ne perfecţionăm în domeniul în care performăm, dar talentul nu avem cum să-l dobândim in timp. Din păcate, mass media promovează numai subiectele de scandal sau nuditate, fără a mai lăsa tinerele talente să se afirme sau să fie cunoscute.

3. Pasiunea pentru modă şi creaţie vestimentară ţi-au fost insuflate de cineva sau a fost ceva firesc, care a venit de la sine?

S: Îmi amintesc cu drag, clipele magice ale copilăriei când o urmăream şi copiam pe bunica mea, de la modul cum se imbrăca, până la comportamentul ei în societate. Ea a fost modelul de eleganţă şi frumuseţe, pentru  mine.Cred că în adâncul inimii mele am ştiut sau mi-am dorit foarte mult să am această minunată meserie.

4. Ce pasiuni ai? Cum îţi place să îţi petreci timpul liber?

S: Momentan aproximativ tot timpul pe care îl am , îl petrec la atelier, înconjurată de rochii, materiale şi planuri pentru următoarele colecţii.În week-end, adică duminica, merg la cinema (ador filmele), citesc cu mare drag o carte, sau daca îmi permite timpul, evadez împreună cu iubitul meu în afara ţării. Pasiunea mea este de a vizita, explora locuri noi şi vechi, de a învăţa câte ceva despre alte popoare şi civilizaţii .Este o binecuvântare să poţi călători.

5. Care ar fi substantivul, verbul şi adjectivul care te-ar caracteriza cel mai bine?

S: substantiv: talent, verb: a crea, adjectiv: bunătate.

6. Ce colecţie pregăteşti în prezent? Sau vrei să fie o surpriză?

S: Lucrăm cu mare interes la o mini colecţie pe care o pregatesc pentru o şedinţă foto. O cântăreaţă blondă, frumoasă şi talentată va deveni imaginea atelierului meu.

7. Un gând bun pentru cititoarele blogului.

S: Vă doresc din toată inima să aveţi un an excelent, să daruiţi multă iubire celor din jur şi să nu uitaţi că întotdeauna noi suntem cele mai importante!!! Vă îmbrăţişez şi vă trimit gândurile mele pline de optimism!!!!

11 Comments

 1. Lenuta-Ionela Conof

  si eu o admir foarte mult pe Sonia si imi face placere sa-i vad lucrusoarele create de ea.

 2. sonia

  Lenuta multumesc foarte mult!!!!!!!!!

 3. Pojer Mariuca Irina

  foarte frumos 🙂 mai vrem 🙂 :*

 4. e foarte bine cand te nasti cu talent…nu conteaza ce talent,talent sa fie…felicitari voua si va doresc numai bine…multumim Ana :-*

 5. Ana Naghi

  mai vin si altele :))

 6. Ana Naghi

  Multumim, Lucica!

 7. O femeie foarte talentata 🙂

 8. Mioara Hus

  Imi place noua ta rubrica de interviuri! Asa putem afla despre oameni interesanti, talentati si despre munca lor sau hobby-urile lor. Despre Sonia Trifan nu stiam f.multe, dar din acest interviu am aflat ca, pe langa faptul ca e o femeie talentata, frumoasa, puternica, e si romantica, cu un suflet cald si bun, care face tot posibilul sa aduca in viata noastra, frumosul, esteticul prin creatiile ei deosebite, elegante, rafinate. O admir pt. toate acestea si-i doresc mult spor in continuare,putere de munca, sanatate si multa inspiratie!!! <3

 9. Ana Naghi

  Ma bucur ca iti place, am multe idei pentru rubrica, sper sa reusesc tot ce imi propun

 10. Dinu Anamaria

  Sonia are rochii foarte dragute si finute.

 11. ghelbere elena

  Mi-au placut intrebarile dar si raspunsurile date.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén