Concursuri, Frumusete

Intra in The ONE Collective!

Prima mea experienta ca femeie cu produsele Oriflame a fost undeva in liceu, deci sunt ani buni de atunci. Primul produs cumparat din banii mei a fost un ruj zmeuriu incredibil de frumos si cremos. A fost dragoste la prima rujare! Apoi au urmat alte produse, incat mi-ar trebui multa vreme sa intocmesc o lista a minunatiilor Oriflame pe care le detin sau pe care le-am avut in trecut.

Prima mea experienta ca blogger cu brandul Oriflame a fost undeva anul trecut. Dragoste la prima discutie! Pentru mine e foarte important ca un brand sa aiba nu doar produse de calitate, ci intregul sa fie de calitate. Fiecare aspect al unui brand e o piesa importanta in alcatuirea unui puzzle frumos.

Recent, Oriflame a lansat noul brand de machiaj The ONE. Un mare bravo! Oriflame dovedeste, inca o data, ca este un brand care nu se multumeste sa se culce pe laurii castigati, ci se reinventeaza, vine mereu cu noutati si surprinde placut.

 

The ONE

Produsele noului brand The ONE sunt impartite in 3 categorii, acoperind o gama larga de nevoi:

  • Frumusete de zi cu zi
  • Mega impact
  • Ultra rezistenta

Deja sunt fericita posesoare a catorva produse The ONE, dar – ca orice femeie normala- nu pot spune ca ma satur de ele sau ca nu mi-as dori intreaga colectie. Pentru ca sunt bune(concluzia experientei cu cele pe care le am), pentru ca sunt curioasa sa le descopar si pe celelalte, pentru ca vreau sa fiu parte din The ONE Collective!

one col

De-a lungul experientei mele de blogger am interactionat cu multe branduri si multi oameni frumosi. Insa nicio experienta nu mi-a adus atatea emotii frumoase ca cea cu Oriflame. Ma simt de parca as face parte din cea mai frumoasa familie, familia Oriflame. Iar acum vreau sa pasesc mai departe, sa intru in cea mai mare comunitate internationala de bloggeri – The ONE Collective!

Leave a Reply