Diverse

iPhone 6 – in Romania prin QuickMobile

Hmmm, deja visez cu ochii deschisi la momentul in care bijuteria asta ar putea fi a mea! Cum la ce ma refer?! La noul iPhone 6 lansat recent si care a ajuns si in Romania, cu viteza maximala via QuickMobile.

Trendsetter IT&C in tara noastra , QuickMobile sunt primii care au adus iPhone 6 in Romania, ba chiar au existat pre-comenzi inca de dinaintea lansarii. Nu mai e nicio surpriza pentru nimeni ca romanii au un apetit nebun pentru gadget-uri.

 

iphone-6-16gb-lte-4g-auriu_12066_3_1410349133

iPhone 6 e disponibil in mai multe variante de culori, dar m-am oprit la cel auriu, caci mi se pare ca accentueaza ideea de bijuterie, nu-i asa? 🙂

Dar sa lasam fantezia mea deoparte si sa subliniem esentialul: o data cu aceasta lansare, Romania este pe harta lansarilor mondiale ale noului iPhone 6. Nu suntem noi primii la altele, dar cand vine vorba de noutati IT & C ne invidiaza tari mult mai dezvoltate decat noi. Eu nu pot decat sa ma bucur de reusita, un pas mic pentru altii, unul important pentru noi. Sper ca asta sa atraga interesul asupra tarii noastre, caci potential exista, slava Domnului!

Si, ca sa fie vestea si mai frumoasa, afla ca poti castiga noul iPhone 6  daca te inscrii pe blogului lui Cristi. Succes tuturor!

3 Comments

  1. Ce bine arat asi ce tentant e…. 🙂 Dar cred ca eu nu-l voi avea 😀

  2. Paola Paola

    Nu cred ca imi trebuie un tel atat de mare si atata de scump deoarece isi depaseste utilitatea. Si fiica-mea fiind fascinata de IT iti dai seama ca nu rezista prea mult. Sotului i-am luat un Tecmobile, tine bateria 18 zile, e prinsa cu suruburi, si are carcasa din titan ca si el e un mic „stricacios” de telefoane, si nu numai 😀 Sper sa il tina asta :))

Leave a Reply