Evenimente

Iphone X, smartphone-ul care invinge laptop-ul

Smartphone-ul si laptop-ul sunt variantele mult imbunatatite ale telefonului mobil si ale calculatorului, aceasta imbunatatire datorandu-se progresului pe care tehnologia la cunoscut si continua sa il cunoasca. Tot datorita acestui progres a aparut si Iphone X, modelul de telefon prin care cei de la Apple aniverseaza 10 ani de la lansarea primului smartphone. Avand in vedere ca Iphone X este un smartphone aniversar, acesta trebuie sa fie la inaltimea asteptarilor. Si chiar este, mai ales daca privim din punct de vedere a performantelor pe care le ofera acest model de smartphone. Procesorul A 11 Bionic este una dintre piesele prin intermediul careia Iphone X doreste sa schimbe conceptul de smartphone. Avand in vedere rezultatele pe care le ofera acest procesor pot spune ca Iphone X reuseste sa isi atinga obiectivele prin intermediul acestui procesor. Care sunt acestea? Judecand dupa performanta pe care o ofera Iphone X, castigarea terenului in lupta cu laptop-urile pare a fi unul dintre obiectivele pe care doreste sa le atinga Iphone X. De ce un asemenea obiectiv? Pentru a simplifica intr-o oarecare masura viata utilizatorilor de gadget-uri. Avand in vedere ca in momentul de fata procesorul A 11 Bionic ofera rezultate mai bune decat unele laptop-uri lansate in acest an, putem spune ca Iphone X deja si-a atins unul dintre obiective. In cazul in care aceasta afirmatie ti se pare deplasata, iata cateva informatii pretioase despre acest tip de procesor.

Prezenta a 6 nuclee in interiorul procesorului este fara indoiala cea mai importanta informatie ce trebuie stiuta despre procesorul A 11 Bionic pentru a intelege mai bine de ce Iphone X este mai rapid decat unele laptop-uri aflate in momentul de fata pe piata de profil. Datorita acestor 6 nuclee timpul de rezolvare a sarcinilor pe care le dam smartphone-ului este extrem de mic, mai mic decat in cazul unor laptop-uri. Acest lucru este normal avand in vedere ca fiecarui nucleu din cele 6 i se atribue o actiune executata de catre utilizator.
Prezenta unei retele neuronale cu doua nuclee este o alta informatie ce trebuie stiuta despre procesorul A 11 Bionic pentru a intelege mai bine de ce acest procesor este cel mai bun procesor montat vreodata pe un smarthone. Datorita acestei retele fluxul de date este analizat mult mai repede si mai simplu.

In concluzie, Iphone X datorita procesorului cu care este dotat dar nu numai devine cel mai important smartphone lansat pana in momentul de fata motiv pentru care trebuie protejat cat mai bine. Achizitionarea unei huse iPhone X de la BrandGSM este metoda cea mai eficienta prin care Iphone X poate fi utilizat in cele mai bune conditii de siguranta.

3 Comments

  1. ghelbere elena

    Oricat de multe facilitati ar avea un telefon, eu tot laptop-ul il prefer.

  2. Oana Mihai

    Bun

  3. Gradinariu Madalina

    O fi el bun dar in opinia mea costa prea mult in acest moment. Nu as da banii pe el oricat de multe ar face ????

Leave a Reply