Frumusete

Iti rozi unghiile? Iata care este tratamentul ideal

Cateva sfaturi bune pentru cei care obisnuiesc sa isi roada unghiile

Supranumita ”Prima doamna a unghiilor naturale”, Jessica Vartoughian, fondatoarea brandului eponim, a avut numeroase provocari pe parcursul carierei, incercand sa identifice solutiile adecvate pentru rezolvarea diferitelor probleme cu care se confruntau clientele sale, majoritatea din lumea mondena de la Hollywood. Printre acestea, se numara si prostul obicei al roaderii unghiilor.

Daca tu sau o prietena intampinati greutati in a va opri din rosul unghiilor, iar manichiura a devenit un dezastru, avand un aspect inestetic din aceasta cauza, ar trebui sa consultati un medic specialist in domeniu. De asemenea, puteti folosi zilnic cu incredere noul tratament special bazat pe o formula cu ingrediente naturale Jessica Nibble No More, un remediu eficient impotriva roaderii unghiilor. Extractul de cactus din compozitie confera acestui lac un gust amar, care nu dispare nici dupa spalarea pe maini si care descurajeaza obiceiul neplacut si deseori dureros de roadere a unghiilor.

O alta solutie o constituie si transplantul de unghii, despre care fondatoarea si CEO Jessica Cosmetics International ne spune ca este o alternativa preferata de multe vedete. De exemplu, Diana Ross a solicitat un astfel de remediu in perioada filmarilor pentru hitul ”Lady Sings the Blues”. Este stiut faptul ca rontairea unghiilor si cuticulelor poate fi provocata de stress sau poate aparea din cauza unor probleme psihologice, emotionale etc.

Ingrijirea manichiurii, pentru un aspect frumos si sanatos, se bazeaza pe urmatoarele practice:

– va recomandam un ritual de curatare a mainilor si hidratare a acestora, inclusiv pentru unghii si cuticule. Artista nail-art Jin Soon Choi este de parere ca unghiile, mainile si cuticulele trebuie hidratate oricat de des posibil.

– renuntati la ojele ieftine, de calitate indoielnica, care pot contine substante daunatoare

– aplicati lacul de unghii si sub varf!

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Prost obicei! Nu-mi rod unghiile si nici nu cunosc de pe cineva care isi roade unghiile. Am avut probleme cu baiatul care isi baga mana in gura d-ar s-a dezvatat.

  2. Gradinariu Madalina

    Hmmm…uneori mai fac si eu asta ..dar foarte rar desi stiu ca sub unghii se afla o gramada de bacterii si microbi

Leave a Reply

Theme by Anders Norén