Carti, Diverse

Joaca…de-a dragostea

Dragostea are uneori nevoie de F5 ca sa o revigorezi putin. Cineva spunea ca monotonia ucide o relatie. Destept om! Asa ca m-am gandit sa aduc putina culoare in viata de cuplu. Usor de zis, greu de facut! Ce sa fac altfel, cu ce sa il incit pe consort? Ciorba-i aceeasi de 10 ani, culoarea ochilor mei nu s-a schimbat nici ea… ufff!

Asa ca m-am hotarat( intr-un final) sa pregatesc o noapte romantica. Acestea fiind zise, sa trecem la detaliile „tehnice”. Sa revizuim lista: copilul la mama- bifat, meniul- stabilit, etc, etc. Parca prea e cliseu, toata lumea face asta, nu? Ma tot framant ce sa aduc nou si provocator , dar parca mi-au ruginit motorasele…
Asta-i semn ca imbatranesc sau doar am nevoie de niste suplimente?! Inspiratia m-a lovit(rau de tot, ca ma doare si acum capul) in timpul noptii, m-am trezit ca arsa si deodata s-a facut lumina(desi nu am aprins becul ca sa nu trezesc pe nimeni, stati linistiti!)Vineri seara… ora 19…la ora aceasta ajunge suspectul acasa…

Intra in casa, lumina stinsa, gata, ce zice omu’? Ori nu-s acasa, ori au navalit hotii… Din locul de unde stau ascunsa ii vad figura speriata. Nu-i a buna, am vrut sa ii fac o surpriza frumoasa, nu sa ii provoc un infarct! Da sa aprinda lumina si vede o carte pe care nu are cum sa o recunoasca, normal, e luata de mine alaltaieri… Curios, o deschide si pe prima pagina e un mesaj:

 Ai grija! Deschide bine ochii si urechile! Fericirea ta e in mainile tale, asa ca urmareste indiciile si gaseste cheia catre EA, fericirea!


Bietul om e tot nauc, nu se astepta la asta, dar cred ca tocmai s-a hotarat sa intre in joc. Se uita roata-n jurul lui si vede un plic, il deschide si vede:

Deschide cartea la pagina cu numarul…

Omul se conformeaza si gaseste alt mesaj:

Acum cauta urmatorul indiciu la pagina cu numarul X, asta daca iti amintesti ziua de nastere a sotiei

El e in mod clar deranjat de mesaj, cum adica sa nu stiu cand e ziua mea? A trecut cu bine prima proba.
La pagina 30 gaseste un alt indiciu:

Mergi in sufragerie si asaza-te la masa. Nu uita sa iei si cartea!

Se duce in sufragerie, se asaza la masa si pe aceasta gaseste un al doilea plic pe care il deschide. Un nou mesaj. Oare ce mai trebuie sa fac?- se intreaba omul, flamand si obosit dupa o zi de munca…

Nu uita sa te speli pe maini, ciorbita e gata in 3 minute! Si poate nu uiti sa aduci tu painea!

                              Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012

2 Comments

  1. Interesant!!! 🙂 Mie sincer nu mi-ar fi trecut așa ceva prin minte:))!!! Cand mai creste bb cred ca o sa încerc si eu…asta daca nu uit pana atunci!

  2. ghelbere elena

    Ma asteptam la alta incheiere nu sa-ti aduca painea.

Leave a Reply