Copii

Jocuri 3D pentru copii

Cand spui copil, inevitabil te gandesti la joaca. Dar lucrurile s-au schimbat , e si firesc sa se intample asa. Copiii zilelor noastre sunt mult mai precoci decat erau parintii lor la aceeasi varsta. Nu mai e nimic surprinzator sa vezi un copil de 4-5 ani stiind sa foloseasca un calculator sau o tableta.

Desi parerile privind utilizarea calculatorului de catre cei mici sunt impartite, un lucru e cert: in plina era digitala nu iti poti rupe copilul complet de calculator. Atata vreme cat exista limite clare privind ce continut acceseaza si pentru cat timp o face zilnic, nu e nimic rau in faptul ca cel mic se deprinde cu calculatorul, cu tehnologia, in general.

Am si o propunere legata de continutul despre care aminteam, despre ce pot face cei mici pe calculator ori tableta: jocuri 3d unity.

Oferta online de jocuri este variata, ai de unde alege indiferent ca esti parinte de baiat sau fata si chiar daca al tau copil are 5 sau 15 ani. Dar cum alegi din atatea jocuri? Simplu: tii cont de preferintele copilului si de ce iti propui ca cel mic sa descopere sau sa invete din acel joc. Pentru ca da, prin joc se poate invata. Mai mult decat ar crede unii adulti!

no-offense-bro-3d-multiplayer_1400046138

Iti mai aduci aminte cat timp petreceai cu gasca jucand Nu te supara frate? Sigur am reusit sa iti smulg un zambet cu aceasta amintire. Ei bine, copilul tau poate juca acest joc in varianta 3D online, alaturi de alti jucatori. Cand vremea e rece, copilul isi poate strange gasca de prieteni online si pot juca Nu te supara frate! sau orice alt joc. Fiecare este acasa, in confortul si siguranta caminului sau, iar dupa teme poate primi o recompensa binemeritata!

Copiii isi doresc acelasi lucru dintotdeauna: sa se joace. Doar ca acum o pot face si online. Alege cele mai captivante jocuri Disney pentru copiii tai!

Leave a Reply