Diverse

Jocuri potrivite pentru petrecerile tinerilor de peste 18 ani

La petrecerile la care participa tineri totul trebuie sa fie organizat in asa fel incat acestia sa se distreze cat mai mult si sa faca tot felul de activitati distractive.

La mare cautare sunt jocurile pentru petreceri.

beer_pong_product

 

Unul dintre cele mai cautate jocuri de petrecere este Beer Pong . Acest joc este destinat persoanelor care au peste 18 ani, deoarece necesita consumul de alcool. Jocul poate fi jucat in 2, 3 sau 4 persoane si presupune aruncarea unei mingi de ping-pong in paharele pline cu bere ale adversarilor. In momentul in care ai nimerit un pahar, berea trebuie bauta de adversar. Castiga persoana care da bila in toate paharele. Paharele sunt din plastic si au o capacitate de 400 ml. Daca vrei sa te distrezi la petreceri cu acest joc, il poti cumpara de la Giftology.ro.

Un alt joc pentru petreceri pe care il poti cumpara de aici e si jocul de Darts cu Shoturi. Daca Darts-ul este jocul preferat de tine si prietenii tai sau daca stii ca le-ar placea sa il joace, aceasta forma este mai distractiva decat clasicul Darts.

Setul contine o tabla de darts magnetica pe care sunt scrise diverse porunci, 4 sageti magnetice si 4 pahare de shoturi. Fiecare jucator care da cu sageata trebuie sa indeplineasca porunca nimerita. Multe dintre porunci presupun consumarea unei cantitati mai mici sau mai mari de shoturi.

Un ultim joc despre care vreau sa va vorbesc e Jocul Regilor. Acest joc poate fi extrem de amuzant si nu are limita de jucatori. Pachetul contine 1 pocal de sticla si 55 de carti de joc. Pe suprafata cartilor sunt trecute diverse provocari. Paharul se aseaza in mijlocul unei mese si in jurul sau se aseaza cartile in forma de cerc. Cel mai tanar jucator extrage o carte si respecta provocarea. Daca o refuza, trebuie sa bea din pocal. Acest joc este recomandat persoanelor care au peste 18 ani, deoarece presupune consumul de alcool.

Aceste jocuri pot fi minunate pentru petrecerile tinerilor care au peste 18 ani. Ele pot fi jucate si cu bauturi non-alcoolice, doar ca nu o sa mai aiba acelasi farmec.

Daca te intereseaza jocurile de mai sus, sau altele, le poti cumpara de la Giftology.ro.

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Jocurile sunt frumoase si amuzante dar parca prea mult alcool, mai bine cu bauturi nealcoolice.

  2. Laura

    Frumoase jocuri, nu esti niciodata prea batran pentru distractie 🙂

Leave a Reply