Copii

Jucăriile lui Andrei – Tărâm de basm pentru copii

Copiii își construiesc imaginația în jurul jucăriilor. Ele reprezintă o lume magică, copiii animându-le, creând scenarii și situații. Jocurile sunt benefice dezvoltării acestora făcându-i activi şi atenți, fiind o cale prin care copii invață cum să facă față unor probleme din viața reală.

Jucăriile lui Andrei este o companie ce se ocupă cu comercializarea jucăriilor și are sediul în Arad. Este un magazin nou cu o echipă tânără și dinamică.

Site-ul acestora, www.jucariileluiandrei.ro, este bine organizat, având categorii de produse atent structurate precum: Activități în aer liber, Artă și îndemnare, Biciclete, triciclete, ridere, trotinete, Construcții, lego, Playmobil, Costume carnaval, Jucării bebeluși, Jocuri și jucării pentru copilași isteți, etc. De exemplu, celebrele jocuri cu plastilină Play Doh precum Plita pentru gătit sau Castelul de înghețată le veți găsi în categoria Artă și îndemnare, fiind jucării ce stimulează creativitatea și imaginația copiilor. Sau jocurile de societate le veți găsi în categoria Jocuri și jucării pentru copilași isteți.

Pe Jucăriile lui Andrei găsim și jucării din lemn, jucării foarte dorite și căutate ce au multe beneficii precum: nu rămân fără baterii, sunt non-toxice, nu conțin chimicale periculoase pentru copii, sunt realizate din materiale naturale, deci regenerabile și reciclabile, sunt mult mai rezistente, sigure, educative și ușor de întreținut.

În secțiunea de promoții veți regăsi numeroase jucării aflate la preț redus ceea ce reprezintă o economie în plus pentru buzunarul dumneavoastră. Dacă nu știți ce cadou sa îi oferiți copilului dumneavoastră sau unui alt copil, puteți achiziționa un card cadou de o anumită valoare, ce poate fi utilizat pentru cumpărături în Jucăriile lui Andrei. În acest mod, copilul își va achiziționa ce dorește, bineînțeles  cu ajutorul unui adult. Și dacă tot vorbim despre idei de cadouri,  puzzle-urile tematice su jocurile de societate sunt o super idee de cadou destinate adulților. 

Comanda se efectuează foarte simplu. Adăugați în coș produsele dorite și puteți efectua mai departe comanda chiar fără a vă mai crea un cont. Iar dacă dețineți un cupon de reducere, tastați în câmpul potrivit pentru a beneficia de reducere. Completați datele necesare, alegeți metoda de plată și metoda de livrare dorită și gata.

Jucăriile lui Andrei sunt foarte variate cu roluri distractive și educative, exact ce le trebuie copiilor.Acestea sunt create pentru a reda la scară redusă realitatea și a oferi copiilor miniaturi reprezentative ale lumii adulților. Ajutați la dezvoltarea acestuia achiziționându-le jucării educative potrivite vârstei lor și economisiți timp efectuând comanda online, timp pe care îl puteți petrece împreună.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Aceste jucarii le dezvolta imaginatia cand incep sa construiasca ceva.

Leave a Reply