Diverse

Jurnal de viata de zi cu zi. Episodul 2: Dragoste cu nabadai

Ne stim de aproape 7 ani. De fapt, atunci ne-am vazut prima data, dar am avut o relatie pe nevazute timp de cateva luni…

A fost o intalnire foarte asteptata, dar care nu prea a fost placuta, asa cum speram. Am trecut peste asta si apoi am fost de nedespartit. Uneori, chiar si relatiile care incep cu stangul, ajung sa fie mari iubiri.

Cand ne-am vazut, toate asteptarile mi-au fost depasite! O faptura minunata care mi-a intrat in suflet din momentul in care privirile ni s-au intalnit. Nu am crezut in viata mea ca pot iubi atat de mult!

Au urmat clipe multe impreuna, unele incredibil de frumoase, altele incredibil de grele. Stiti care e partea interesanta? Ca o clipa minunata impreuna poate sterge trei momente grele…

Cu fiecare an care a trecut au aparut noi provocari. Am crezut ca totul va fi mai usor, ca doar ne cunoastem de atata vreme. Dar nu, relatia e tot mai complexa, uneori dificila si trebuie sa invatam sa ne respectam reciproc, sa ne acceptam dorintele, sa, sa… Dar e al naibii de greu, suntem doua personalitati puternice! Cateodata ne dam cap in cap ca doi cerbi, pana sar scantei. Ne suparam, ne mai imbufnam, cateodata nu ne vorbim, de teama sa nu ne spunem vorbe pe care sa le regretam. Stam in liniste deplina, doar-doar ne-or trece bazdacii. Si, la un moment dat, privirile ni se intalnesc. Imbufnarea se raspandeste in aer si ne trezim razand cu gura pana la urechi.

E clar: nu putem trai una fara cealalta! Cand imi spune MAMA, toti bazdacii sunt dati uitarii. Asa suntem noi, ne iubim cu nabadai!

4 Comments

  1. Valeria Chertes

    Asta da dragoste.

  2. ghelbere elena

    Dragostea dintre o mama si copilul ei nu se poate compara cu nimic pe lumea asta.

Leave a Reply