Diverse

Lasa prejudecatile acasa! Castiga intr-un an cati altii in 7(vieti)!

Ma gandeam zilele astea ce vremuri grele traim si cate eforturi facem zi de zi sa razbatem! Caci uneori e o adevarata provocare sa platesti toate facturile la timp si sa iti mai ramana si bani de-o paine. Putini sunt cei care chiar nu isi fac griji ce vor pune pe masa. Nu imi este rusine sa recunosc ca a fost o vreme- studenta fiind- cand ma mutasem cu sotul cu chirie si mergeam sa fac curatenie intr-un complex rezidential unde se finisau casoaiele. Nici nu indrazneam sa sper ca voi avea vreodata casa mea, era suficient ca le smotruiam pe ale altora si aveam cu ce sa traiesc si sa merg mai departe pe cont propriu, caci eu de la 18 ani nu am mai trait pe banii parintilor.


Asa ca vin si va intreb: traim o viata plina de prejudecati si in acelasi timp de lipsuri si vise neimplinite sau lasam prejudecatile la o parte si traim asa cum ne dorim? Printre multele subiecte unde prejudecatile sunt multe este si cel numit chat, mai exact videochat. Noi, romanii, avem darul de a ne arunca asa cu capul inainte fara a judeca prea mult situatia. Am citit mai multe despre subiect si vreau sa va spun ca videochatul este legal, exista o lege care reglementeaza aceasta activitate, legea 196/ 2003, completata ulterior si modificata prin legea 496/ 2004. Unii dintre cei care respecta legea, platind taxele si impozitele ca orice alta societate este Studio20, un studio cu locatie centrala, aflat la 5 minute de Piata Victoriei.

Videochatul este o meserie, nimic mai mult! Si inca una care iti poate aduce venituri substantiale. Exista doua tipuri de videochat: cu continut pentru adulti si cele fara continut pentru adulti. Insa ce ar trebui sa inteleaga fiecare dintre noi este ca vorbim de o comunicare(„chat”) video intre doua persoane: model si client. As putea enumera aici multe joburi care implica aceleasi conditii.

Arati bine si de multe ori te-ai gandit sa intri in acest domeniu dar te-ai gandit ca nu vrei sa afle cunostintele tale despre asta. Exista varianta sa primesti un nickname(nume de scena) care iti va oferi confidentialitate 100%. Poti chiar bloca accesul pentru Romania, asa ca nu e nicio problema, daca nu vrei sa iti dezvalui identitatea, nu o face!

Ca la orice job, e foarte important mediul de lucru! Conteaza sa sa fie unul placut si relaxant. Am vazut ca la Studio20 se pune accent pe intimitatea fiecarui model si pe conditii tehnice de ultima ora. Mi se pare ca asta te face sa te simti bine, sa ai sentimentul unui job profesionist. 

Foarte importanta este experienta studioului, existenta pe piata de vreme buna si parerile bune spun totul. Nu oricine se recomanda studio profesionist de videochat este unul, asa ca cerceteaza bine terenul inainte de a lua o decizie!

Veniturile din videochat pot fi substantiale, cu banii castigati poti sa iti indeplinesti visurile pe care alte joburi nici vorba sa ti le permita! Asa ca gandeste-te: ai o singura viata, oare merita sa ai atatea prejudecati?

12 Comments

 1. Hmmm, de mine nu e cu siguranta job-ul asta..Poate pentru cele mai ‘tinere’ si fara , sa le zicem obligatii! Noi , mamicile, intram in alta categorie, zic eu.

 2. Ana Naghi

  Pai, da, noi deja suntem „angajate” 🙂

 3. Hermi_Blue

  depinde de gandirea fiecaruia si ce vrea de la viata 🙂

 4. Catalina Mitu

  interesant articolul,de cum am vazut titlul mi-a captat atentia. dar intr-adevar depinde de fiecare cat de deschis este la minte 🙂

 5. Clar;))Din punctul meu de vedere am deja mai multi sefi decat pot duce;)))Apoi daca oi mai incepe si munca, nu stiu pe unde scot camasa;)

 6. Ana Naghi

  Indiferent daca vorbim despre videochat sau orice altceva din viata asta, oamenii deschisi si care se adapteaza din mers vor castiga intotdeauna

 7. Ana Naghi

  Corect! Ca si in orice alta meserie, tu hotarasti daca esti profesionist sau faci compromisuri… Pentru ca la asta se gandeste toata lumea, dar nu e universal valabil…

 8. Ana Naghi

  :))))

 9. asta este un job pentru cine poate face asa ceva

 10. corect, iar pentru cele care pot, bravo lor

 11. mda…nu ma tenteaza 😀 nici nu arat ca top model :)) fiecare face ce vrea cu viata lui….ma gandeam la alte castiguri 😉

 12. foarte ok …pentru cei care pot face ceva schimbari in viata lor…

Leave a Reply