Diverse

Leapsa..jocurile copilariei

Buna dragele mele,

am primit o leapsa de la Agurita,cum m-o fi gasit pe mine?Ca la capitolul conditie fizica sunt varza(murata,pe vremea asta!).Cica asta e ideea jocului:sa raspunzi la intrebari si din raspunsurile tale sa reiasa conditia ta fizica actuala…Care conditie,bre?Nu stiu ce e aia decat daca ma uit in dictionar :)Nu am excelat niciodata la acest capitol.In scoala mai bine faceam 3 ore de mate decat una de educatie fizica…Sper ca Ema sa nu imi semene la asta!Si nici nu cred,alearga in jur de 5 km pe zi,daca ar fi sa ii adunam.

Vorba lunga,saracia omului!Iata intrebarile:

1.Faceti miscare in fiecare zi?

Daca prin a te da jos din pat,a misca ochii in orbite si degetele pe tastatura se intelege miscare,atunci raspunsul este afirmativ.Miscare fac dupa Ema toata ziua,vreau-nu vreau,tin ritmul!

2.Ce sporturi practicati si cat de des?
 
Nu practic niciun sport,sunt lenesa din punctul asta de vedere.Daca ma pui sa fac ceva,pic repede.La BAC toata lumea alegea sportul sa scape de carte,eu am ales geografia sa scap de sport.Asta spune multe,nu?

3.3.Daca ar fi sa facem o intalnire sportiva (si blogosferica) in ce meciuri v-ati baga ?

Eeeei,uite asa m-ati convinge sa ma misc!A nu se intelege ca am vreo 100 kg,nu,slava-Domnului,dar nu imi place sportul decat sa il privesc.Asa daca as face parte dintr-o echipa m-as mobiliza sa invinga a mea!:)Cred ca fotbal sau handbal mi-ar placea.
Am obosit de atata miscare,asa ca dau leapsa mai departe :Iris,Ela,Bianca si cine mai doreste si ma citeste:)

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Eu fac multa miscare in fiecare zi dar nu practic nici un sport.

Leave a Reply