Diverse

Lucruri pe care le-as schimba la SpringShop.ro

Va mai spuneam acum ceva vreme ca mi-ar placea sa am propria mea afacere, mai exact un magazin online. Si tot caut cea mai buna solutie, oscilez intre a-mi crea unul gratis si a cumpara unul.Cautand, m-am oprit la website-ul SpringShop.ro de unde poti cumpara un magazin online la cheie. Si incepand cu inceputul, bineinteles, mi-am format mai intai o idee despre aspect si modul de navigare prin site. Se navigheaza destul de usor pe site, categoriile sunt foarte clare si bine delimitate. Aspectul este unul placut, deloc obositor, nu prea mi-ar fi placut sa fie incarcat, ca nu as mai sti unde sa ma uit mai intai si nici mai colorat, nu e un website care vinde jucarii sau accesorii de petreceri. Deci, din punctul asta de vedere este in regula, nu am ce sa comentez mai mult. Insa, la prima vedere, daca cineva m-ar intreba cu se ocupa SpringShop.ro, cu siguranta nu as raspunde corect! Pentru ca logo-ul nu spune multe, iar gentuta de cumparaturi ma face sa cred ca urmeaza sa cumpar produse, ceva palpabil, nicidecum servicii.As schimba logo-ul sau as adauga o scurt descriere sub acesta, de genul : Spring Shop- magazine online la cheie, mai ales ca din cate vad, aceasta este descrierea paginii.

Oferta de preturi- unde ma uit mai intai, ca tot omul- este foarte clara, adica stii de la bun inceput ce primesti pentru fiecare tip de abonament. Ceea ce as schimba la sectiunea Preturi ar fi sa apara butonul de Comanda acum la fel la toate tipurile de abonamente, acum vad ca iese in evidenta cel de la un anumit tip de abonament(45 de euro /luna) si sincer nu prea imi plac sugestiiile atat de diecte, imi aleg singura abonamentul, in functie de nevoile magazinului si de posibilitatile financiare.

Din cate inteleg, in curand va fi lansat modulul de test, ceea ce mi se pare un lucru bun, e bine sa stiu de la inceput informatiile corecte. Il asteptam. Pana atunci, exista varianta Demo.

O astfel de investitie(cumpararea unui magazin online) se face dupa cantarirea multor lucruri. Si, cum este si firesc, apar intrebari. SpringShop.ro are o sectiune dedicata celor mai frecvente intrebari pe care un potential investitor si le pune. Eu zic ca, in mare, reuseste sa raspunda intrebarilor, desi nu ma indoiesc ca pe masura ce te implici mai mult, creste si numarul intrebarilor, dar exista posibilitatea de a pune intrebari, atat prin e-mail sau mesaj, cat si in timp real, existand optiunea de Live Chat.

Ce mi-as dori sa vad este mai multa parte grafica. Momentan, cel putin pe pagina de start, exista un singur material video de prezentare. Si cred ca ar fi mai mult decat util sa vedem un portofoliu de clienti, pentru mine una conteaza sa stiu ca altii au coaborat bine inaintea mea, e un plus.

Acestea fiind spuse, sunt curioasa sa vad evolutia site-ului si a designului acestuia.

                              Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012

2 Comments

  1. Eu cred ca daca nu faci lucrurile cum trebuie n-ai succes,asa si afaceriile daca nu-ti merg dai faliment….

  2. ghelbere elena

    Orice lucru trebuie facut la timpul lui si corect. Daca nu pornesti intr-o afacere cu dreptul dai faliment.

Leave a Reply