Frumusete

Machiaje surprinzatoare cu ajutorul genelor false

Este o vorba care spune ca „mai putin inseamna mai mult’’. Si cam asa sta treaba atunci cand vine vorba de machiaj. Secretul este sa folosesti cate putin din fiecare. Dar ce se intampla cand nu vrei sa folosesti machiaj deloc? Simplu: apelezi la accesorii de make-up, care te ajuta sa iesi din anonimat.

Care este cel mai folosi astfel de accesoriu? Ei bine, o mica analiza a pietei a relevat faptul ca femeile, mai nou, nu mai pot concepe un machiaj daca nu aplica, intr-un final, gene false! La extrema cealalta, sunt fete care prefera un stil mai natural vara si aplica doar gene false, pentru efect.

Eu ma incadrez la a doua categorie. Iar primele gene false incercate de mine au fost: gene false myDarling si gene false myLove, marca ce poarta semnatura brandului MyLash. Am ales aceasta gama deoarece MyLash Natural sunt gene false de tip banda si sunt confectionate 100% din par natural sterilizat.

In plus, datorita calitatii ireprosabile, sunt foarte usor de aplicat, se simt confortabil si sunt extrem de rezistente, fiind lucrate si pentru reaplicare. Pentru utilizari ulterioare este important sa depozitezi genele in cutiuta in care vin, deoarece asa se pastreaza curbura lor si le asiguri igiena corespunzatoare.

Partea interesanta este ca, daca vrei sa obtii un look natural, gene false te pot ajuta – trebuie doar sa alegi modele de gene false cu un iz natural, peri curbati usor cu varful spre exterior, dar nu cu ire foarte groase. Tot genele false te pot ajuta sa obtii un machiaj de-a dreptul socant, extravagant – si asta pentru ca exist ape piata gene cu pene artificiale, imitatie de paun, papagal exotic sau fazan auriu. Iar nebunia de ultima ora o reprezinta genele false cu becuri led colorate, care lumineaza.

Asadar, tu ce look iti doresti sa obtii?

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Stiu ca sunt frumoase. Am incercat si eu la o petrece, dar nu le-am suportat.

Leave a Reply