Diverse

Magazinele online cu cele mai bune covoare profesionale

Pare simplu sa cumperi un covor, insa cand vine vorba despre un business, lucrurile nu mai sunt atat de simple. Sunt anumite lucruri de care trebuie sa tii cont, astfel incat produsele achizitionate sa fie de cea mai buna calitate. Covoare profesionale inseamna o gama larga de intrebuintari. Poti vorbi despre covoare pentru companii si institutii, sau pentru afaceri din industria alimentara, sanitara, chimica etc. Poti vorbi despre covoarele pe care el regasim in hoteluri si restaurante mari. Vorbim in acest caz despre covoare HORECA, ce au caracteristici speciale. Poti vorbi despre acele covorase exterior pe care le regasim adesea la intrarile din diverse cladiri. Asadar, covoarele profesionale presupun o gama larga de astfel de produse.

Covoarele pentru profesionisti sunt disponibile numai la magazine profesioniste. Iti sugeram cele mai cunoscute magazine. Astfel, aceste covoare le poti gasi la magazinele covoare-profesionale.ro by Sanito sau direct pe site-ul magazinului Sanito. Magazinele livreaza oriunde in tara, in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii si, pentru achizitii mai mari de 175 RON, vei beneficia de transport gratuit. Experienta magazinelor este de peste 13 ani si lucreaza cu cei mai mari profesionisti din diverse industrii, institutii sau care au anumite business-uri. Toti clientii celor doua magazine sunt mai mult decat multumiti de achizitiile facute, dar si de personalul profesionist. Intotdeauna vor gasi o echipa gata sa le ofere cele mai bune informatii cu privire la covoarele pe care le achizitioneaza.

Revenind la covoare. De exemplu, cele pentru interior sau pentru restaurante sau hoteluri sunt realizate din fire de nylon, poliamida sau polipropilena, lucru care le face extrem de practice. Ele se monteaza usor, partea care se pune pe podea este realizata in asa fel incat sa nu se produca deplasarea sau alunecare si sunt usor de intretinut. Ori, daca vorbim de marile cladiri de birouri, institutii publice ori corporatii, poti achiztiona covoare pentru adevarati profesionisti care sa reprezinte o carte de vizita a afacerii tale.

De exemplu, poti cumpara presuri de interior Master Trax. Acestea sunt stergatoare absorbante, extrem de durabile concepute pentru zonele de intrari largi, inclusiv aplicatii de la perete la perete. Ofera posibilitatea folosirii unor combinatii creative de forme si culori, care va permite ca si zona de intrare sa devina parte a conceptului de design interior al incaperii. Stergatoarele profesionale Master Trax au o capacitate deosebita de a inlatura si retine mizeria si umezeala de pe incaltaminte si isi pastreaza aspectul estetic corespunzator pentru un timp indelungat. Utilizarea recomandata este pentru zone cu trafic intens si extrem, partea de interior a intrarilor (sau chiar in exterior in zone unde nu sunt expuse la ploaie, fiind un pres Portico) in mall-uri si magazine comerciale, aeroporturi, spitale, hoteluri, banci, restaurante, centre de fitness, lifturi, vestiare, patinoare, showroom-uri de masini, instituii publice.

De asemenea, pentru cei care isi doresc ceva mai deosebit, pot comanda covorase cu logo. Acestea vor fi o imagine deosebita pentru orice business. Nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca la Sanito sau covoare-profesionale.ro by Sanito vei gasi absolut tot ceea ce iti trebuie pentru afacerea ta.

Leave a Reply