Diverse

Marimea ceasului de mana chiar conteaza

Atunci cand se achizitioneaza ceasuri de mana trebuie avut in vedere mai multe criterii pentru a putea achizitiona un ceas de mana care sa satisfaca nevoile avute de la un ceas de mana. Stilul, cromatica, mecanismul ceasului de mana sunt doar cateva dintre criteriile ce trebuie avute in vedere in momentul in care se achizitioneaza un ceas de mana. Pe langa aceste criterii mai trebuie avut in vedere si marimea ceasului de mana. Acest criteriu este foarte important mai ales in momentul in care se achizitioneaza ceasuri barbatesti. Importanta acestui criteriu deriva din faptul ca marimea ceasului de mana influenteaza foarte mult modul in care arata ceasul de mana si modul in care arata o persoana ce poarta un ceas de mana. Avand in vedere acest lucru iata cateva sfaturi ce trebuie avute in vedere in momentul in care se achizitioneaza un ceas de mnana astfel incat acesta sa aiba dimensiunea potrivita.

Sexul persoanei ce urmeaza sa poarte ceasul de mana achizitionat este unul dintre cele mai importante criterii ce trebuie respectat pentru a putea stabili marimea potrivita a ceasului de mana. In cazul in care ceasul de mana va fi purtat de catre o reprezentanta a sexului frumos atunci marimea ceasului de mana trebuie sa fie mica si cat mai delicata. Acest principiu nu trebuie respectat in momentul in care se achizitioneaza ceasuri barbati pentru ca acestea trebuie sa aiba o dimensiune mare si sa fie cat mai impunatoare din punct de vedere estetic.

Evenimentul la care urmeaza sa fie purtat ceasul de mana este un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care se stabileste dimensiunea ceasului de mana. In cazul in care acesta urmeaza sa fie purtat zi de zi atunci utilizarea unui ceas de mana de dimensiune medie este o idee foarte buna.

In concluzie, dimensiunea ceasului de mana trebuie avuta in vedere in momentul in care se achizitioneaza un ceas de mana pentru ca acest criteriu influenteaza foarte mult imaginea persoanei care poarta ceasul de mana.

Leave a Reply