Frumusete

Masajul facial – o necesitate

7 din 10 femei verifica cel putin o data pe saptamana ofertele pe care le au saloanele de infrumusetare, din dorinta de a schimba ceva la ele sau de a beneficia de unul din procedurile pe care acestia le ofera pentru relaxare. De fiecare data cand se apropie vara, cu siguranta verifici epilare definitiva pret, din dorinta ca in anul in curs sa mergi si sa scapi de calvarul lunar pe care il presupune epilarea.

Obiceiurile sanatoase se reflecta intotdeauna pe chipul nostru. De aceea, pentru a avea un ten perfect, curatarea acestuia in profunzime si hidratarea sunt reguli de aur. Din ritualul de infrumusetare nu trebuie sa lipseasca nici masajul facial, care nu doar ca antreneaza muschii fetei, dar poate sterge si unele riduri. Frumusetea nu inseamna doar machiaj, ci porneste de la grija pe care o acordam pielii noastre in fiecare zi. De aceea, curatarea tenului in profunzime, de doua ori pe zi, dimineata si seara, inseamna sanatate. Pentru efecte de durata insa, un masaj profesional intotdeauna isi va face treaba mai bine decat cel efectuat de noi acasa.

Daca este sa ne gandim cat de mult timp petrecem la salonul de infrumusetare pentru un anumit serviciu, probabil ca masajul iese pe primul loc. Manichiura si pedichiura o facem o data sau de 2 ori pe luna in functie de varianta pe care o alegem, coafura probabil tot atat de des, insa cand vine vorba de masaj, cu totii stim ca pentru rezultate eficiente, in functie de tipul de masaj pe care il dorim, este necesar sa mergem chiar si de 2-3 ori pe saptamana.

Majoritatea femeilor iubim masajul corporal, dar uitam ca si masajul facial este un ritual la fel de placut si foarte util sanatatii pielii. Prin anumite miscari specifice, asiguram fetei un masaj relaxant si tonifiant, si odata devenit un ritual constant, atunci putem vorbi chiar si despre un efect antirid.

Daca vrei sa investesti in tineretea, hidratarea si supletea pielii, atunci trebuie neaparat sa iti faci timp pentru un masaj facial. Chiar daca nu zilnic, chiar si o data pe saptamana si rezultatele nu vor conteni sa apara. Masajul este perfect pentru tonifiere insa in egala masura si pentru relaxare, ceea ce este mai mult decat binevenit dupa o zi obositoare.

Beneficiile masajului facial sunt foarte multe la numar, asadar nu trebuie sa ratezi ocazia de a profita de astfel de sedinte. La nivelul fetei exista mai multi nervi si puncte de presiune care pot face din acest masaj un adevarat rasfat, fiind nu doar o modalitate de relaxare cat si o recomandare pentru toate beneficiile pe care le are asupra intregului organism.

Acest masaj imbunatatirea starea de spirit, scade nivelul anxietatii, putand transforma o stare de spirit negativa intr-una pozitiva. De asemenea, poate contribui la ameliorarea stresului psihologic.

Este foarte bine stiut ca masajul facial previne aparitia ridurilor care sunt o urmare fie a stresului de zi cu zi care duce la formarea tensiunii in muschi specifici sau pur si simplu datorate genei. Masajul facial poate fi folosit si ca masaj terapeutic impotriva infectiilor ameliorand simptomele alergice.

Ganglionii limfatici sunt raspanditi pe intreaga feata, mai ales de-a lungul barbiei si liniei maxilarului, astfel incat un masaj facial stimuleaza vasele limfatice, facilitand eliminarea toxinelor din zona fetei.

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Masajul corporal il prefer si eu, masaj facial imi fac singura uneori.

  2. Apreciez foarte mult persoanele care au grija de ele .si acest masaj facial este recunoscut ca fiind o grija pentru felul cum arati si apari in fata altora. Cred ca dupa o anumita varsta e foarte necesar un masaj facial .

Leave a Reply