Diverse

Masini de cusut industriale pentru reusita afacerii tale!

masini de cusut industriale

O masina de cusut este un dispozitiv complex, care prin procesul de coasere leaga doua sau mai multe bucati dintr-un material, de obicei textil. La origine, masina de cusut a fost proiectata ca un dispozitiv pur mecanic si era activata de o pedala, insa in zilele noastre este un dispozitiv electronic care poate fi programat. Aceste masinile de cusut industriale sunt diferite, fiind concepute pentru cate o singura functie, in scopul de a executa cat mai bine operatii specifice. Ele pot fi folosite de la imbracaminte si incaltaminte, pana la piese de marochinarie sau tapiterie.

Importanta unei masini de cusut industriale

Cu totii stim ca cel mai important factor in achizitionarea unei masini de cusut industriale este satisfactia clientului in ceea ce priveste calitatea produselor finite. Aceste masini industriale sunt gandite special pentru a eficientiza lucrul, deci vei fi tot timpul in avantaj si vei putea prospera in domeniul ales. Caracteristile unei masini industriale de calitate se raporteaza la: siguranta, rezistenta in timp, confortul in utilizare si personalizare.

In primul rand, cand vorbim de astfel de masini industriale, ne referim la siguranta pe care acestea o ofera. Chiar daca sunt folosite in fiecare zi, au un sistem de siguranta bine gandit astfel incat sa fie depasite cu succes diferitele erori umane neprevazute. Rezistenta in timp este o alta calitate care trebuie sa va ajute in alegerea unei masini industriale de cusut potrivita afacerii pe care o detineti. Durabilitatea este direct proportionala cu profitul pe care il veti obtine. Nu in ultimul rand, confortul utilizarii si personalizarea unei masini de cusut sunt la fel de importante. Un utilizator trebuie sa se simta confortabil cand foloseste o astfel de masina iar aceasta trebuie sa fie personalizata in functie de nevoile acestuia.

Tipuri de masini de cusut industriale

Masinile de cusut industriale difera in multe moduri de masinile traditionale de cusut. O masina de cusut industriala este construita special pentru sarcini profesionale de cusut pe termen lung si este, prin urmare, construita cu durabilitate superioara, piese si motoare performante. Aceste masini sunt concepute special pentru realizarea articolelor de incaltaminte, pentru marochinarie sau tapiterie.

Exista patru tipuri principale de masini de cusut industriale. Diferentierea dintre ele se bazeaza pe proiectarea bratului si a sistemului de ac. Primul tip este tipul platou, cel mai frecvent tip, aceste masini seamana cu masinile de cusut traditionale, in mod obisnuit aceasta masina este folosita pentru a coase bucatile plate de material impreuna.

Cele cu cilindru-pat, au o coloana ingusta, orizontala, spre deosebire de o baza plana si se folosesc pentru coaserea pieselor cilindrice, cum ar fi mansetele, dar este, de asemenea, utila pentru obiectele voluminoase, cum ar fi seile si incaltamintea.

Al treilea tip, cele cu post-pat dispun de bobine sau bucla intr-o coloana verticala care se ridica deasupra bazei plane a masinii, fiind folosite pentru atasarea emblemelor, fabricarea cizmei si fabricarea manusii.

Cel de-al patrulea tip, necesitata lucratori pentru a alimenta materialul, fiind utila pentru aplicatii precum cusaturile pentru maneci si umar.

OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES – Partenerul de incredere pentru masini de cusut industriale

Pe site-ul www.omnitech-industrial.ro gasiti o gama variata de masini de cusut industriale concepute special pentru afacerea dumneavoastra. Omnitech Industrial Machines va pune la dispozitie masini de cusut plane cu cusatura rigida – cu un ac sau doua, masini de cusut cu coloana – cu un ac sau doua, masini de cusut cu brat orizontal, sisteme de coasere DOCU, pentru AIR BAG si unitate automata de coasere, progamabila cu arie mica sau mare de lucru, precum si consiliere de specialitate pentru a alege echipamentul cel mai potrivit necesitatilor dvs.

CONTACT TELEFONIC: 0744-67-66-77

2 Comments

  1. Lucica Lazar

    O masina de cusut e foarte utila la casa omului.
    Desi sunt confecționera n-am reusit sa-mi cumpăr propria-mi masina ☺

Leave a Reply