Diverse, Evenimente

Mos Craciun iubeste o brun-roscata

TUBORG_Christmas-600x282

Nu va intristati pentru Craciunita , e vorba despre o bere brun-roscata!

De 33 de ani Mosul se bucura de gustul puternic si aromat al berii Christmas Tuborg Brew. De aici si buna dispozitie permanenta si bujorii din obrajiori. Si tot asa se explica si burtica Mosului. E dovada clara ca e mare amator de bere.

Nu va ingrijorati, Mosul este un consumator responsabil!

Nu e de mirare ca pana si Mosul se bucura #ChristmasBrew, gustul si continutul de 5.6% alcool vor convinge pana si pe cel mai pretentios consumator ca berea asta merita!

Nu e timp de stat pe ganduri! Tuborg Chrismas Brew s-a lansat pe 7 noiembrie si doar pana pe 31 decembrie te poti bucura de ea! Stii vorba aceea: Nu lasa pe maine ce poti face azi! Bucura-te de editia limitata Tuborg Chrismas Brew!

Nu imi imaginam ca exista alta culoare potrivita Craciunului in afara de rosu, dar Tuborg m-a facut sa imi placa si albastrul! 🙂

Daca pentru un pahar de vin e nevoie de o anumita stare, pentru bere starea vine de la sine. Oricand e loc de-o bere cu prietenii, cu musafirii sau pur si simplu cu cei dragi! Si cum sarbatorile strang oamenii in jurul mesei, ce ocazie mai buna sa desfaci cate o sticla(de 0.5 sau 0.75 l) de Tuborg Chrismas Brew pentru fiecare?! Sa curga berea(responsabil) si buna dispozitie!

Ce gust va avea Craciunul si anul acesta? #ChristmasTaste va fi, cu siguranta, gustul berii Tuborg Christmas Brew!

Leave a Reply