Diverse

Mosule, fierbinte esti!

Uite acum vine Craciunul! Pfiuuuu, mancare buna si suficienta pentru a umple patru stomacele , bautura cat sa stea nasucul rosu precum al lui Rudolf pana in ianuarie, brazi impodobiti, colindatori si multe cadouri.

Dar sa fim seriosi si sa spunem lucrurilor pe nume: 90% dintre cadouri sunt anoste sau inutile. Daruite ca sa fie bifat. Nu sunt de acord cu asta, revolutie! Ce e de facut? Sare si piper. Sa nu uitam de putina boia iute!

Pe la stiri vedeam zilele trecute ca se vor lua masuri de crestere a natalitatii. Prostii! Am eu solutia perfecta: eficienta si ieftina. Daca Mosul ar tine cont de recomandarile mele si si-ar revizui lista, sunt convinsa ca barza ar avea de lucru serios in 2015! Mosule, noteaza!

In primul rand, trebuie sa scapam de stres. Fara relaxare, ne putem opri aici cu lista!  Daca pentru asta e nevoie de un antistres, fie!

antistres

O data ce stresul s-a evaporat, trebuie sa ne facem curaj, corect? Iar un pahar cu vin rosu face ce nu fac toti psihologii din lume: iti da curaj si incredere in tine! Asadar sticla de vin e imperios necesara! Dar nu oricum, ci in ton cu sezonul. Din multitudinea de idei de cadouri haioase am ales unul pe cat de accesibil, pe atat de simpatic: set decorativ pentru decorarea sticlei de vin.

set haios

Relaxati suntem, curajosi fara doar si poate! Deja simt cum atmosfera s-a incins. E foarte probabil sa porneasca alarma de incendiu. Pana si fulgii sunt acum fierbinti, va vine sa credeti?

fulg

Suna! Nu, nu zurgalaii! Clopoteii! Si suna, nu se incurca! Prin mii de case rasuna clopotei, clopotei, veseli clopotei.

clopotel

Cred ca acestea sunt idei de cadouri de Craciun ce vor incinge atmosfera de sarbatori. Sa nu ne mai invartim in jurul cozii, e nevoie sa luam fraiele in mana(nebunaticilor, la ce v-ati gandit?) si sa sporim natalitatea.

Mosule, nu uita propunerile mele! Daca le treci pe lista ta, anul viitor te vor astepta si mai multi copii. Garantat!

Leave a Reply