Copii, Evenimente

Musicalul Cântec pentru Tisha se joacă în scop caritabil, în Vinerea Mare!

MiniArtShow by Ioana Ginghină şi Fundaţia Principesa Margareta a României vă invită la spectacolul caritabil Cântec pentru Tisha care va avea loc în Vinerea Mare ( 10 aprilie), la orele 18.00, la ArCub.

afis cpt

Cu toţii putem face un miracol, în ajunul Sărbatorii Pascale, participând la musicalul Cântec pentru Tisha. Este cadoul făcut de fiecare dintre noi pentru copiii din mediile defavorizate, 50% din vânzarea biletelor fiind donate.

 

După succesul premierei din Duminica Floriilor, când sala ArCub s-a transformat într-o poveste plină de culoare, de cântec și dans, în care fiecare micuț a devenit erou al musicalului, gândurile şi sentimentele se îndreaptă către micuţii care nu simt bucuria Sărbatorilor Pascale alături de familie.

 

Cântec pentru Tisha este un spectacol emoționant, dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.

Realizat după exigențele celor mici, musicalul Cântec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

 

Fiţi alături de Tisha, de prietenii ei şi deveniţi erou al poveştii Tishei şi a fiecărui copil care va primi, in ziua de Paşte, un mic cadou din partea artiștilor și a dumneavoastră.

 

Preț bilet : 35 lei

CANTEC PENTRU TISHA

IMG_8162

Textul și versurile: Andreea Gaica

Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu

Costume și decor: Flavia Varga

Regie și coregrafie: Felicia Dalu

Cu: Ioana Ginghină, Andreea Gaica, Emilian Mârnea, Ilona Brezoianu, Elena Dumitrescu, Andra Mirescu, Răzvan Rotaru, Rareș Florin Stoica

 

Distribuție:

Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu

Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica

Rază de Culoare: Ilona Brezoianu

Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru

Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru

 

Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină

 

Durată: 60 min

 

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim – http://www.eventim.ro

Rezervări bilete se pot face la contact@miniartshow.ro, telefon 0749419999.

 

Parteneri: Centrul Cultural al Municipiului București Arcub, Fundația Principesa Margareta a României

Parteneri media: Jurnal pentru copii, Blitz Tv, România Liberă, Ziarul Ring, Revista Pap Tot, Qbebe, GoKid.ro, Bebelu.ro, Kidspots.ro, Macmackids.ro, Melc-codobel.ro, Copilul.ro, Calendarevenimente.ro, Portalevenimentecopii.ro, Suntparinte.ro, Copiisimamici.ro, Calendarulmagic.ro, B24Kids, Cursuri pentru copii.ro, Gradinite.com

Leave a Reply