Copii, Evenimente

Nică și poznele sale revin de sărbători la Teatrul Ion Creangă

„Amintiri din Copilărie

Palatul Naţional al Copiilor, Sala Mare

Duminică, 14 decembrie, ora 11.00

 

 Surprizele continuă pentru tinerii spectatori ai Teatrului Ion Creangă, care vor fi întâmpinați până în preajma Ajunului cu spectacole și povești dintre cele mai frumoase! Astfel, cu ocazia programului special de sărbători, cei mici și mari deopotrivă sunt invitați la un nou eveniment: întâlnire cu Nică și bine-cunoscutele sale pozne, aduse pe scenă duminică, 14 decembrie, în spectacolul „Amintiri din Copilărie”.

_MG_3664

O adaptare modernă, amuzantă și dinamică a unuia dintre cele mai îndrăgite texte ale literaturii clasice românești, spectacolul îmbină elemente tradiționale ale satului de altădată cu momente desprinse din benzi desenate sau animații, provocându-i pe copii să-și folosească imaginația pentru a recompune episoade clasice – La Cireșe, Pupăza din Tei sau La Scăldat – care nu și-au pierdut din farmec sau esență. Reprezentația, găzduită de Palatul Național al Copiilor (Sala Mare), va începe la ora 11.00, fiind urmată de o surpriză pentru micuții spectatori care își doresc să descopere îndeaproape personajele îndrăgite de pe scenă: o sesiune de autografe și fotografii cu actorii din spectacol.

 

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete din Piața Amzei, nr. 13, și în rețeaua Eventim – online, pe www.eventim.ro, sau la sediul magazinelor partenere: Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Librăriile Cărtureși sau Humanitas.

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

AMINTIRI DIN COPILĂRIE

Categoria de vârstă: 8+

Durata spectacolului: 1h40 (cu pauză)

 

Scenariul şi regia: Peter Kerek
Scenografia: Iuliana Vîlsan
Coregrafia: Larisa Barbu

Animații video: KOTKI visuals

Cu: Richard Bovnoczki, Cezar Vlad Popescu, Ioana Ginghină, Marius Nănău, Alexandrina Halic, Eduard Petru Jighirgiu, Anca Zamfirescu, Ion Arcudeanu, Mihai Verbiţchi, Marina Secaşiu, Veronica Stoian, Ani Creţu, Vera Linguraru, Ilinca Atanasiu, Iuliana Costiniu, Liliana Donici, Cerasela Popescu, Magda Condurache, Graţiela Duban, Oana Tofan, Cristi Creţu, Ionuţ Ciocia

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Pentru informații și detalii suplimentare, puteți accesa site-ul www.teatrulioncreangă.ro.

Leave a Reply