Diverse

Noi te ajutam sa depasesti momentele dificile din viata

Multe momente dificile ne asteapta in orice moment al vietii noastre, insa poate ca cele mai complicate sunt cele in care pierdem persoane apropiate, prieteni, membri ai familiei, colegi si nu numai. Si mai dificil este sa fim responsabili de organizarea ceremoniei de inmormantare, insa in asemenea cazuri mai bine solicitam ajutorul celor mai priceputi. Poti sa vezi oricand gama completa de servicii funerare care te asteapta la Casa Funerara Luca.

Unde?

Ai toate motivele sa apelezi la Casa Funerara Luca atunci cand ai nevoie de sprijin in momentele dificile. Acestia opereaza in orice sector din Bucuresti, dar nu se limiteaza doar la atat pentru ca aria lor de operare se include si localitatile din Ilfov pentru ca un numar tot mai mare de persoane sa poata apela aici.

Non stop

De asemenea, serviciile oferite sunt non stop, lucru ideal in conditiile in care nu stim niciodata cand poate sa apara o situatie grea. Asadar, nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte avem nevoie de sprijin, pentru ca ne putem baza oricand pe echipa Casei Funerara Luca.

Depaseste momentele dificile

Pe aceasta cale e mai usor pentru orice persoana sa treaca peste momentele dificile, mai ales in cazul in care este prima data cand ne confruntam cu asemenea situatii. Multe persoane pot avea nevoie de sprijin pentru a sti cum sa isi gestioneze emotiile, astfel ca merita sa apelezi aici.

Nu platesti o avere

Este bine de stiut faptul ca nimeni nu trebuie sa plateasca o avere pentru a avea acces la gama completa de servicii funerare oferita de Casa New Concept. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar.

Ajutor de inmormantare

Mai mult, exista si un ajutor de inmormantare oferit de stat pe baza caruia pot fi acoperite integral costurile acestei ceremonii. Aici beneficiezi de tot sprijinul necesar pentru a-ti fi cat mai simplu sa obtii ajutorul, fara sa te complici pe cont propriu si fara ca birocratia sa iti dea adevarate batai de cap.

Pachete complete

Oricare ar fi pachetele pe care le alegi aici, stii ca acestea sunt complete, chiar si atunci cand vorbim de cele mai accesibile din punct de vedere financiar. Asadar, acestea cuprind tot ce este nevoie la o inmormantare, incepand de la sicriul complet echipat, crucea din lemn, cele doua orare, lenjeria pentru sicriu si nu numai. Totodata, doctorul care constata decesul se ocupa si de imbalsamare si tot acesta este cel care elibereaza si actele necesare. Printre acestea amintim de certificatul de deces, adeverinta pentru inhumare, dar si de autorizatiile pentru depunerea la capela si de transport. Toate pachetele includ si manipularea sicriului, toaletarea decedatului, asezarea in sicriu, etc. Preturile incep de la 1250 de lei pentru pachetele de baza si ajung pana la 8000 de lei in cazul celor superioare, dar intre cele doua sume se gasesc si multe alte variante de mijloc, pentru ca toata lumea sa aiba de unde sa aleaga.

Profesionalism deplin

De fiecare data cand apelezi la Casa Funerara Luca te bucuri de profesionalism deplin intrucat te asteapta o echipa cu experienta care stie cum sa gestioneze fiecare situatie in parte. Bineinteles, nici un caz nu este la fel ca altul, astfel ca e nevoie de o echipa care sa poata sa se adapteze la orice context, iar aici chiar se poate spune ca ai nimerit unde trebuie. Te asteapta toate motivele, astfel ca daca trebuie sa organizezi o inmormantare sau pur si simplu ai nevoie de consiliere, Casa Funerara Luca oricand isi are usile deschise pentru tine.

Leave a Reply