Diverse

Nu copia, nu fura, fiindca mi-am inregistrat marca la OSIM!

Copiatul a devenit sport national. Nu discutam aici de multiplicatul unor acte necesare sau subiecte de teza, sa nu se mai piarda timp cu scrierea subiectelor de pe tabla, ci despre modul in care oamenii plagiaza si fura unii de la altii!
Nu este corect sa furi nici idei, mai ales cand paternitatea acestora este protejata.

Producatorii se spioneaza reciproc si isi fura produse despre care fiecare crede ca este unicat si ca detine secretul fabricarii lui, la prezentarea de moda, acceeasi rochie-vedeta apare in mai multe colectii semnate de diferiti creatori, iar acest lucru este suparator.

Stii in ce conditii ti se intampla asta? Daca nu ai solicitat inregistrare marca osim Fabricii-de-firme.ro, fiindca tu ai investit in cercetare si nu iti convine sa iti fure cineva munca.

Acest lucru se obtine simplu cu suportul specialistilor de la firma prezentata mai sus, care se ocupa de 10 ani de acest lucru. Ei fac toate demersurile ca activitatea ta de cercetare sa fie protejata 100% si produsele pe care le-ai obtinut dupa ani de munca, sa nu fie contrafacute sau plagiate de firmele concurente.

Acum ii cunosti si stii cat de onesti si prompti sunt fiindca te-au ajutat si la infiintare firma.
Erai la inceput de drum, iti doreai sa intri cu fruntea sus in afaceri si nu stiai cu ce avize si autorizatii sa incepi si cui sa te adresezi. A fost suficient un popas pe site-ul lor, sa iti dai seama ca ai gasit oamenii de care ai nevoie. Ti-ai luat notite de pe site-ul lor, dar nu ai avut nevoie de ele, fiindca la prima intalnire te-au lamurit ce ti se poptriveste.

Oamenii aceia empatici, inteligenti, cunoscatori ai legislatiei si ai mediului de afaceri romanesc ti-au castigat increderea si te-au facut sa recunosti deschis ca nu esti sigur ca ideea ta de afaceri este cea mai buna.

Atunci au inceput sa iti vorbeasca de firmele din cartierul tau si de specificul fiecareia si sa iti ofere cele mai bune idei de afaceri.

Dar ce nu pot ei sa faca pentru tine la preturi oneste? Tine minte ca te pot ajuta: sa schimbi sediul social, sa maresti capitalul social, cu evidente contabile exacte, astfel ca vei sti exact si ultimul banut pe care il ai in cont si cu asistenta juridica, la nevoie.

Leave a Reply