Diverse

Nu rata oferta brad artificial de pe site-ul BraziCraciunNet!

brad artificial

Sarbatorile de iarna au trecut si ne indreptam catre primavara. De un an am fost contransi de pandemie sa stam in izolare, sa invatam online, sa reducem excursiile si chiar iesirile la piata.

Daca pana in 2019 ne ciocneam cu veselie unii de altii in ajunul sarbatorilor de iarna, anul acesta am stat mai mult in case.

Am auzit spunand pe multi cu resemnare: „Vom invata sa traim cu masca si cu distantarea sociala!”

Omenirea este vulnerabila si oricat am avansat in cuceririle tehnico-stiintifice, sunt situatii care ne surprind complet nepregatiti.

In izolare, langa cei dragi am trait bucuria sarbatorilor de iarna cum s-a putut, iar magazinul BraziCraciunNet ne-a pus la dispozitie acel brad artificial Craciun de care aveam nevoie, sa ne fie casa impodobita de sarbatoare si scaldata in lumina.

Brazi artificiali inseamna o casa curata si un aspect frumos garantat pentru o perioada indelungata.

Nu rata oferta brad artificial de pe site-ul BraziCraciunNet fiindca poti cumpara la un pret de invidiat:

-brazi artificiali cu aspect natural
-brazi artificiali de lux sau
-brazi ninsi!

brad artificial

Produsele comandate de pe site vin ambalate in cutii sigure din carton si insotite de suportul metalic, iar transportul la adresa indicata se face gratuit.

Mi-am dorit din copilarie un brad argintiu, cu crengi bogate si conuri raspandite printre frunzele in forma de ac si mai aveam o dorinta care nu credeam vreodata sa se indeplineasca: sa am un brad care sa nu se vestejeasca niciodata.

Stiu multi copii care plang cand bradul sub care si-au gasit darurile de la Mos Craciun este strans si aruncat. Este ca si cum cineva drag din familie pleaca si nu se mai intoarce niciodata.

Dorinta mi s-a indeplinit prin aparitia brazilor artificiali de Craciun.

Sunt brazi care se monteaza usor, nu fac murdar in casa, nu imbatranesc si nu mor niciodata. Pur si simplu iei podoabele din el si il poti lasa pe balcon sau intr-un colt de sufragerie si te bucuri vazandu-l acolo mereu verde si frumos.

Bradul Artificial Fibra Optica 180 cm are luminile incluse si nu mai este nevoie de instalatii in el. Acele bradului sunt multicolore, iar spectacolul este fascinant.

Tranzitul culorilor se face discret de parca te afli in fata unui spectacol de lumini de care te poti bucura in toate noptile de iarna, nu numai in perioada sarbatorilor, fiindca acest produs gata impodobit consuma cu 80% mai putin decat oricare alta instalatie cu lumini.

Si globuletele care se pun pe crengi capata nuante interesante in functie de culoarea luminilor bradului cu fibra optica.

Acest brad artificial complet echipat poate dura 5-6 ani, perioada in care nu trebuie sa cumperi nici brad, nici instalatii si in care poti scalda sufrageria in lumina in noptile lungi si intunecoase de decembrie, ianuarie si februarie.

Magazinul prezentat mai sus atrage cumparatorii prin:

-disponibilitate. Programul non-stop incanta multi cumparatori care fiind indecisi au nevoie de un sfat sau de informatii suplimentare pentru un anumit produs.
-preturi de criza. Din preturile initiale s-au taiat 30-42 %.
-livrare prompta si gratuita la adresa indicata.
-calitatea premium si aspectul brazilor artificiali.

Leave a Reply