Diverse

O colaborare de top intre producator depozitare cutii plastic si Decathlon

Stilul sport are din ce in ce mai multi adepti datorita senzatiei de comoditate pe care o ofera celor care il adopta. Ce s-ar face o domnisoara care face teren 6 din cele 8 ore de serviciu, fiind nevoita sa mearga multi kilometri pe jos, daca s-ar imbraca in rochie si ar purta pantofi cu toc?

Un tricou, o pereche de blugi si incaltaminte sport de calitate reprezinta idealul celor care sunt activi, se deplaseaza de la un capat la altul al orasului si nu stau o clipa.

Tinuta sport nu pune mari probleme de asortare, fiindca la blugi merge un tricou sau o camasa de orice culoare, cu precizarea ca nu se potriveste o bluza prea eleganta.

De unde isi cumpara adeptii stilului sport tinutele? De la Decathlon, magazinul renumit pentru produsele sale sportive, magazin in care gasesti in mod sigur:

-incaltaminte sport buna si rezistenta pentru toata familia

-palete de tenis, mingi potrivite oricarui sport, role, biciclete, trotinete, intr-un cuvant tot ceea ce inseamna miscare

-accesorii pentru biciclete si drumetie, ochelari de soare si genti de voiaj, lanterne si binocluri.

Cum credeti ca reuseste acest magazine urias, adevarat mall sportiv, sa tina in ordine atat de multe produse diverse?

Cu ajutorul Schoellerallibert.com, producator cutii depozitare plastic in care marfurile sunt sortate si pastrate cu grija, pana ajung pe raft.

In spatele tuturor produselor pe care le vedeti in magazinul prezentat mai sus sta producatorul de ambalaje din plastic, care il ajuta sa isi ordoneze produsele si sa stie de unde sa le ia. Ambii parteneri de afaceri au in stoc mii de modele de produse de calitate premium, de aceea se inteleg perfect.

Ati vazut cat de mici sunt mingiile de tenis si cum se imprastie cand sunt scapate din mana? Ei bine ele stau in cutii din plastic prevazute cu capac pana sunt asezate in raft, sa nu creeze dezordine.

Dar sutele de perechi de incaltaminte asezate in cutiile de carton, cum de nu sunt amestecate intre ele? Ma gandesc cat de greu le-ar fi vanzatorilor sa trieze incaltamintea de dama dintre cea pentru barbati si copii!

Trebuie sa va spun ca exista cutii imense din plastic comandate pentru fiecare categorie si numar in parte, de aceea vanzatoarea stie exact de unde sa vi le aduca, in momentul in care cereti un anumit numar al modelului expus la raft.

Fara colaborarea cu acest furnizor de ambalaje, magazinele mari nu se descurca sau se descurca destul de greu, fiind nevoite sa improvizeze.

In cutiile din plastic prevazute cu capac stau asezate perfect treninguri, pelerine, tricouri, altfel va dati seama ca s-ar umple toate de praf si cumparatorului nu i-ar conveni sa isi cumpere ceva gata patat sau plin de praf.
Este adevarat ca unii aplica regula spalarii obiectelor nou cumparate de imbracaminte. Niciodata nu le imbraca direct in ideea ca au fost pastrate prin magazii, in praf si ca au fost atinse de multe maini.

La aceste inconveniente se adauga si faptul ca modelele expuse pe umeras sunt probate si rasprobate, iar vara, oamenii pot face acest lucru cand sunt transpirati.

Vanzatoare, interesata sa vanda lucrurile, se bucura cand cineva cere sa probeze o rochie, chiar daca ii curg siroaiele de transpiratie de pe fata.

Analizand detaliat problema ajungem la concluzia ca trebuie sa spalam lucrurile cumparate, sa fim mai siguri si trebuie sa aplicam obligatoriu tratamentul in cazul lucrurilor cumparate pentru copii.
Dureros este insa, cand scoti lucrul nou din masina de spalat complet decolorat sau cu cusaturile destramate si trebuie sa il arunci.

Consider ca magazinele de imbracaminte ar trebui sa aiba pe umerase produsele care pot fi probate, iar cleintului sa ii dea haine nou-noute, pe care le pastreaza in cutiile din plastic in depozitul anexat magazinului.

Trebuie sa va spun ca am vazut prin magazine si rochii sau bluze cu urme de fond de ten sau ruj pe ele si in mod cert, persoana care le-a patat, le-a lasat asa nebinevoind sa le cumpere.
Parteneriatul dintre cele doua magazine ne face fericiti pe noi, cumparatorii, indragostiti de stilul sport. Oricand putem sa primi incaltamintea dorita sau treningul dorit pentru cel mic, fiindca vanzatoarea are si eticheta pe cutia din plastic prevazuta cu capac.

Sa speram ca acest parteneriat va tine mult ca hainele noastre cumparate de la Decathlon sa fie mereu curate-curate.

Leave a Reply