Diverse

O dorinta 4X4

 V-ati pus vreodata intrebarea daca ati avea sansa ca pentru o zi sa fiti oricine altcineva sau altceva ce ati vrea sa fiti? Ei bine, eu da! M-as putea vedea o masina 4X4, o masina cu anumite caracteristici. Cred ca si masina daca as fi, musai sa am o personalitate ca cea pe care o am ca om.

 Am cautat o masina in care m-as putea regasi pe deplin si modelul care m-a convins a fost Toyota Land Cruiser, o masina puternica, in primul rand, dar totodata eleganta. Forta nu trebuie sa fie nicicand echivalenta cu lipsa de farmec si stil!

 Stiu ca lauda de sine nu miroase a bine, insa voi incerca o caracterizare obiectiva si de bun-simt. Si vreau sa demonstrez ca asemanarea cu Toyota nu este deloc intamplatoare, motiv pentru care mi-ar placea sa fiu- macar pentru o zi- Land Cruiser.

 As fi o masina puternica si care ar da randament maxim, multumind pana si cel mai exigent sofer.M-ar ajuta negresit motorul meu 3-litri Diesel D4D, nu as avea cum sa dau gres! O masina buna, ca si un om de isprava, ar da tot ce are mai bun!
 In viata trebuie sa stii sa te adaptezi daca vrei sa razbati! Conditiile se schimba, asa ca trebuie sa tii pasul daca iti doresti sa reusesti! Ca un Land Cruiser, care poate merge in orice conditii, as putea sa imi schimb modul de condus: Confort, Normal sau Sport, astfel incat sa nu am limite! O simpla selectare a sistemului  AVS si gata: merg oriunde si oricum este nevoie!
 Este foarte important sa stii sa iti mentii directia in viata, cu siguranta pe traseu vor aparea multe obstacole care vor incerca sa te impiedice sa ajungi la destinatia dorita, dar daca ai dotarile corespunzatoare, acestea vor fi trecute cu brio. In calitate de Land Cruiser ma pot lauda cu sistemul Crawl Control. Acesta imi permite reglarea motorului si controlarea rotilor, astfel incat sa nu ma abat din drum si sa ies cu bine din orice situatie(suprafete stancoase, nisip sau noroi).Plus ca celui care m-ar conduce i-as da posibilitatea sa isi aleaga tipul de teren pe care conduce, ca o masina prietenoasa ce sunt!
 Un drum nu este intotdeauna lin asa cum ne-ar placea! Suisuri si coborasuri apar la tot pasul. Important este ca indiferent de situatie, sa ai un control perfect al rotilor si franelor tale, sa nu apara incidente nedorite! Fie ca as apela la Sistemul de Asistenta la Pornirea in Rampa (HAC), fie la Sistemul de Asistenta la Coborarea in Panta (DAC), cu siguranta eu- Toyota Land Cruiser voi reusi intotdeauna! Imi voi mentine viteza optima si stabilitatea.

 Sa nu spuneti ca m-am laudat, eu doar v-am spus ce caracteristici am, daca sunt minunate, va las pe voi sa decideti! Ah, sa nu uit: sunt puternica, dar iti garantez confortul si o placere sporita cand ma vei conduce! Ce spui, mergem la o plimbare?


                                  Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012

1 Comment

  1. ghelbere elena

    O masina 4×4 vreau si eu dar nu mi-o permit.

Leave a Reply