Carti, Copii

O lume minunata alaturi de cartile de la Editura Integral pentru copii!

Daca ar fi sa mentionez care imi sunt cei mai buni prieteni, raspunsul ar veni rapid si fara sa clipesc: cartile.

Am trait dintotdeauna printre carti, pentru ca am avut o mica biblioteca in sufrageria casei parintesti, ca cei mai multi dintre noi, de altfel. Dar nu cartile frumos asezate pe rafturi m-au atras catre lectura, ci oamenii minunati din viata mea. Mai intai a fost tata, mereu cu o carte in mana in scurtele momente de relaxare. Imi amintesc cum il pisalogeam sa imi mai povesteasca ce a citit. Lumi miraculoase mi se deschideau in mintea de copil fascinat de povesti, caci tata are un farmec aparte de a povesti. Apoi a fost bunica mea zana, care de multa vreme e inger, dar care a lasat in sufletul meu un gust fantastic pentru povesti cu zane si alte creaturi fantastice. Cand venea in vizita, era imposibil sa scape de cele cinci perechi de urechi avide de povesti noi. Acum stiu sigur ca majoritatea le crea chiar ea…

Astazi incerc, la randul meu, sa am grija ca fetita mea sa aiba parte de aceeasi lume minunata a cartilor. Mai intai, cartile colorate, cu imagini, au fost peste tot prin casa. Ea le alegea si de acolo pana la povesti amuzante, dar educative nu mai era decat un pas. Apoi, cand a invatat sa citeasca, au venit cartile pentru incepatori. Ce momente uimitoare! Nimic nu se compara cu bucuria copilului care descopera el insusi povesti noi! Si asa, dragostea pentru carti si povesti a crescut si parca abia mai tin pasul cu achizitiile si imprumuturile de la biblioteca. Ma bucur tare mult cand imi povesteste incantata ce a mai descoperit sau cand vine si imi mai spune ce i-ar placea sa citeasca.

Recent, am descoperit cartile de la Editura Integral pentru copii. Abia astept reactia Emei cand isi va intalni noii prieteni! Daniel, Simona, Ront, ingeri, eroine ori printi , isteti ori natafleti, cu totii sunt dornici sa ajunga la cat mai multi copii. Si, dupa cum ne este obiceiul, toate cartile noastre vor aduce si mai multa bucurie cand vor ajunge la scoala, la piticii mei.

Descopera si tu, alaturi de copilul tau, minunatele carti de la Editura Integral pentru copii! Cititi, descoperiti si invatati impreuna intr-un mod mai mult decat placut!

2 Comments

  1. trandafir Mihaela Anabela

    cand va mai creste fata, o sa. i iau mai multe carticele, deocamdata le rupe, mazgaleste si se plictiseste repede????

Leave a Reply