Diverse

O zi din viata unei femei de afaceri

genti piele

 

genti piele

Probabil toate femeile isi doresc sa ajunga independente, sa aiba o afacere prospera de care sa se ocupe 24/7 intr-un stil ce rivalizeaza perfectiunea, stil vizibil si in imbracaminte si accesorii de calitate cum ar fi bijuterii, genti din piele sofisticate etc.

 

Sa fii o femeie de afaceri de succes este intr-adevar un vis implinit dar presupune si foarte multa munca. Lucrurile se complica atunci cand esti si mama, iti pot garanta ca mai mult de 2-3 ore pe noapte nu dormi. De unde cunosc atat de multe lucruri despre viata unei femei de afaceri? Simplu, de la una dintre cele mai bune prietene ale mele, pe care o consider, sincer, un exemplu de viata.

 

Detine o afacere cu imobiliare care creste vazand cu ochii, are de-a face cu o multime de oameni, are o familie superba cu 2 copii inca la gradinita si un simt al modei bine dezvoltat. Cum decurge o zi obisnuita din viata ei (atunci cand nu are prea multe evenimente in agenda)?

 

Se trezeste dimineata pe la ora 4, isi rezerva jumatate de ora pentru rutina zilnica (exercitii, yoga, verificarea agendei si planificarea actiunilor de peste zi), mananca un mic dejun copios si se imbraca cu tinute business, dar nu rigide. Din geanta de piele aleasa pe ziua respectiva nu-i lipseste agenda, smartphone-ul, portfardul si din mana, termosul cu cafea. Se indreapta spre sediul companiei, unde o intampina deja secretara, reamintindu-i de sedintele de peste zi si telefoanele pe care le are de dat.

 

In primul rand, isi saluta echipa, discuta cateva idei esentiale de trecut in agenda fiecaruia si apoi incepe munca: telefoane, sedinte, intalniri cu actionarii si clientii, prezentari etc. Nu o sa va plictisesc cu detalii tehnice. Ideea e ca nu face niciodata greseala de a sta tarziu la birou. Pentru ea e important sa ii ia personal pe copii de la gradinita, sa petreaca timpul impreuna cu ei, pentru a le asigura o crestere exemplara.

 

Nu in ultimul rand, are grija sa pregatesca cina cat de des poate. Bineinteles ca munca nu s-a terminat la ora 4, isi reia toata activitatea pe care o poate realiza acasa, deoarece afacerea ei ruleaza 24/7. Uneori sunt invidioasa pe reusita ei dar tin minte si acum, munca pe care o depunea inca de pe bancile liceului, cand toate visam la o viata perfecta.

 

Se confrunta si ea cu probleme, cu situatii in care ma bucur ca nu sunt in locul ei dar lupta. Lupta pentru visul pe care l-a avut inca de cand era scolarita.

 

Prin urmare, viata unei femei de afaceri nu este doar roz. Insa, fiecare dintre noi putem sa ajungem independente, de succes, daca luptam pentru a ne indeplini visurile

5 Comments

 1. kamycamelia

  Poate ca viata unei femei de afacere nu e nunai roz,dar sunt sigura ca ceea ce face ii place si de asta se descurca asa bine in toate

 2. Anamaria Ardeleanu

  Intr-adevar, daca ne dorim ceva, trebuie sa luptam pentru asta si cu siguranta vom reusi. Fara munca nu se poate, dar prin munca, totul devine posibil.

 3. Mihaica Iuliana

  Suntem constiente ca este greu sa fi o femeie de afaceri , insa acum sa fim seriosi…este greu orice functie sau cariera am avea. Orice in viata presupune sacrificii si riscuri pentru a putea fi realizat. Perseverenta este cheia tuturor scopurilor noastre pe care vrem sa le atingem sau sa fim mai aproape de realizarea lor.

 4. Rotaru Gabriela Tatiana

  Adevarat,ai si unele realizari,beneficii daca le poti numi asa dar in spatele lor stau ore intregi de munca,emotii,riscuri,sacrificii.Dar a spera ,a lupta pentru a indeplini un mic vis merita totul.

 5. Nicolae claudia

  Nu e usor sa fii o femeie de succes. Trebuie multa munca. Cu totii ne dorim asta, dar nu toti putem face fata provocarilor

Leave a Reply