Diverse

OOTD: Cardigan day

Cardiganele sunt unele dintre putinele piese care nu prea se demodeaza. Modelele pot fi destul de variate, astfel incat si combinatiile vestimentare sunt nenumarate.

Imi doream un model mai altfel, pentru ca am numai modele clasice, uni sau model simplut, cu nasturi. Asa ca am optat pentru un cardigan fara nasturi, mai lungut, sa imi acopere salele(la varsta mea trebuie sa am grija de ele!).  Mi-au placut culorile- alb si bleumarin- pentru ca nu e nici negrul omniprezent in garderobele tuturor, dar totusi merge combinat cu aproape orice alta culoare.

Interesant este si modelul, daca va uitati atent, nu sunt niste simple dungulite, ele se maresc(sau micsoreaza, depinde cum privesti: de sus in jos sau de jos in sus 🙂 ) si parca ai impresia ca iti fug ochii.

Recunosc ca m-am simtit oarecum stinghera la inceput, nu prea ma descurcam fara nasturi… Pana m-am gandit sa il prind, atunci cand simt nevoia, cu o brosa. Desi cred ca modelul e facut pentru a fi purtat deschis.

Haideti sa il vedem mai bine:

 

card 1

card 2

DSC09290

DSC09291

DSC09293

Modelul nu mai este disponibil, dar puteti gasi altele AICI

6 Comments

  1. DA ,interesant model ,frumos si iti vine super ,iar albastru este culoarea mea preferata 🙂

  2. Mioara Hus

    Si mie imi plac cardiganele, am vreo cateva de culori si modele diferite. 🙂 E tare dragut acest model si-ti vine bine. Sa-l porti cu placere! 🙂

  3. Lucia

    E superb!dar apropo de ce la dieta aratati ffff bine:)

Leave a Reply