Diverse

Organizeaza o zi de nastere memorabila! Cele mai bune idei ale anului 2019

Unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei persoane este ziua de naștere și fiecare dorește ca acest moment să fie unic. Totul este planificat din timp și niciun detaliu nu rămâne neobservat. Petrecerea este momentul în care toate rudele și toți prietenii vin să se distreze împreună cu sărbătoritul. Ziua de naștere unește și mai mult oamenii și leagă conexiuni noi și chiar foarte speciale. Însă, cel mai așteptat moment este apariția tortului, piesa de rezistență a petrecerii. Nu există zi de naștere fără tort și nu oricare tort, unul cu adevărat deosebit!

Iată tot ce trebuie să știi în materie de petreceri

Care sunt pașii pentru realizarea unei petreceri?

1.Muzica. Primul pas pentru o petrecere reușită este alegerea muzicii. Nu trebuie să fie o muzică foarte ritmată , dar nici lentă, să fie ceva ce place tuturor. Îți cunoști prietenii foarte bine și știi care sunt gusturile lor. Le poți combina cu ceea ce îți place ție, pentru ca totul să iasă perfect. Muzica este un element care nu trebuie să lipsească de la o petrecere. Fără muzică, totul pare anost, așa că, ține cont de acest aspect.

2.Mâncarea. Un alt pas foarte important este mâncarea. Bufetul suedez este la mare căutare și se practică din ce în ce mai des. Oamenii servesc diverse mâncăruri care mai de care mai speciale. Acestea sunt așezate pe masă și fiecare invitat își pune în farfurie câtă mâncare dorește, cam asta semnifică bufetul suedez. O altă alternativă este compusă din: pizza, nachos sau popcorn. Clasica petrecere, dar niciodată nu se va învechi, așa că poate fi o idee destul de bună. Iar momentul mult așteptat….este tortul. Ales cu multă atenție și grijă, tortul este partea cea mai importantă a unei zile de naștere, așa că există torturi personalizate care corespund cerințelor tale. Prăjiturile sunt nelipsite de la o petrecere și trebuie să iei în calcul toate preferințele invitaților. Gusturile sunt diferite și este important să mulțumești pe toată lumea. Specialiștii în prăjituri recomandă tartele cu fructe de pădure și mascarpone, aceștia susțin că sunt foarte apreciate de către pasionații de dulciuri, semn că sunt delicioase. Te poți orienta și către prăjiturile de casă, care sunt ușor de făcut și au foarte mare succes.

3.Tematica. Cele mai în vogă tematici sunt childhood party, înseamnă o petrecere dedicată copilăriei, fiecare invitat se îmbracă în așa fel încât să exprime această tematică, servirea include jeleuri, bomboane. O altă tematică este “Pirații din Caraibe”. Distracția este cel mai important factor în cazul unei astfel de petreceri. Costumele, monedele de ciocolată și buna dispoziție sunt elementele cheie pentru o aniversare reușită. Fiesta mexicana, o tematică potrivită pentru orice perioadă a anului. Ai nevoie de mult tacos și o trupă de mariachi.

Așadar, indiferent de vârsta pe care o atingi, distracția trebuie să fie pe primul plan. Nu te abate de la petreceri tematice, ieșite din comun. Distrează-te și savurează clipa! Fiecare vârstă este specială în felul ei. Nu uita să alegi cel mai frumos și gustos tort posibil!

1 Comment

  1. Valeria Chertes

    Mulțumim pentru informatii

Leave a Reply