Frumusete

Oriflame beauty news Campania 10

Ma bucur sa te invit, odata cu lansarea campaniei 10 Oriflame, sa visezi cu ochii deschisi.

Noul catalog iti dezvaluie o epoca a elegantei, a luxului si opulentei. Descoperim impreuna femeia Divine Idol – eleganta, seducatoare, misterioasa – o diva. Parfumul ei acapareaza atentia cu inima sa maiestoasa de iris galben, purtandu-si admiratorii intr-o transa hipnotica de senzualitate rafinata. 

Si, pentru ca armonia trasaturilor este unul din atributele unei dive, brandul The ONE iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a obtine un look senzational: trusa de sprancene The ONE pentru finisare profesionala, rujurile 5-in-1 The One Colour Stylist Intense Collection cu formula hranitoare si culori indraznete vor adauga un nou reper in stilul tau de machiaj, crema BB FPS 30 The ONE este un produs must have al acestei veri iar rimelul 5-in-1 The ONE Wonderlash va conferi genelor tale definire de maxim impact.

Apă de parfum Divine Idol

Divine Idol

Ești o divă! Dezvăluie-ți splendoarea! Acest parfum opulent chypre floral lemnos acaparează atenția cu inima sa maiestuoasă de iris galben, purtându-ți apoi admiratorii într-o transă hipnotică de senzualitate rafinată.

50ml – 89.90 lei

Trusă pentru sprâncene The ONE

Nicicând nu a fost mai ușor să obții un look profesional pentru sprâncenele tale. Trusa compactă îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie, pentru a obține sprâncene perfect definite, cu finisare naturală. Conține două nuanțe de fard pentru sprâncene, ceară pentru fixare și 2 aplicatoare.

3g – 39.90 lei

Ruj 5-în-1 The ONE Colour Stylist Intense Collection

Fii îndrăzneață și alege să ieți în evidență cu aceste rujuri, cu formulă bogată și hrănitoare, în nuanțe intense.

4g – 29.90 lei

Cremă BB FPS 30 The ONE

Un produs cu beneficii multiple, ce combină machiajul, îngrijirea pielii și protecția solară. Disponibilă în două nuanțe: light și medium.

30ml – 37.90 lei

Rimel 5-în-1 The ONE WonderLash

Rimel 5-in-1 The ONE Wonderlash

Periuța dublu fațetată este special creată pentru a conferi genelor definire de maxim impact. Perii scuți ridică și curbează genele, iar perii lungi separă și alungesc fiecare geană în parte, pentru un efect spectaculos.

8ml – 27.90 lei

2 Comments

  1. Rodica Granpier

    Rujul 5-în-1 The ONE Colour Stylist Intense Collection imi face cu ochiul…sunt pasionata de rujuri <3

Leave a Reply