Frumusete

Oriflame beauty news ianuarie 2015

Un an nou, produse noi in catalogul Oriflame. Curioase sa vedeti despre ce este vorba? Sa vedem!

Fond de ten The ONE EverLasting, Oriflame, 27.90 lei

Fond de ten The ONE EverLasting, Oriflame


Cel mai bine vândut, fondul de ten EverLasting revine și este îmbunătățit cu formulă ce 24 de ore*. Fond de ten rezistent la transfer* ce asigură o stare deplină de confort la nivelul pielii și are la bază tehnologia FreshFix, pentru un efect de durată. Conține complexul patentat SkinRenew, pentru revitalizarea, reînnoirea și protejarea pielii***.

Fond de ten rezistent la transfer*, ce menţine o stare deplină de confort la nivelul pielii. Tehnologia FreshFix şi complexul patentat SkinRenew, asigură un efect de durată 24H* şi revitalizarea pielii** 30 ml

 

Balsam de buze The ONE Lip Spa Care, Oriflame, 9.99 lei

Balsam de buze The ONE Lip Spa Care, Oriflame


Este ca o zi de spa pentru buzele tale! Balsam ultra-hidratant în două straturi, cu FPS 8 ceîmbracă buzele într-o culoare delicată. Hidratează și asigură protecție, pentru buze moi & suple, conferindu-le o senzație de confort ce durează. Conține complex de îngrijire AquaCare, ulei de rapiță și ulei din semințe de măceșe.

 

Creion dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact, Oriflame, 9.95 lei

Creion dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact,  Oriflame_1Ochi încrezători, după trasarea unei simple linii de contur. Culoarea intensă se aplică ușor și durează pe parcursul întregii zile, fără să se estompeze sau să se întindă.Vârful retractabil nu necesită ascuțire.

 

Gama Optimals Intense Moisture, Oriflame_Exfoliant zilnic pentru faţă Optimals Gentle Daily, Oriflame, 12.99 lei


Exfoliant delicat pentru faţă 2-în-1, creat pentru pielea foarte uscată. Curăţăşi exfoliază pielea, lăsând-o netedăşi pregătită pentru hidratare. Are la bază tehnologia antioxidantă patentată Lingon 50:50™şi un complex de ceramide, ce ajută la prevenirea pierderii nivelului vital de hidratare.

 

Cremă intens hidratantă de zi Optimals Intense Moisture, Oriflame, 19.99 lei


Cremă de zi intens hidratantă şi hrănitoare, ce asigură 24h hidratare pentru pielea foarte uscată. Creată pentru a contribui la neutralizarea efectelor factorilor dăunători de mediu. Cu tehnologia antioxidantă patentată Lingon 50:50™ în concentraţie dublăşi un complex de ceramide, ce ajută la prevenirea pierderii nivelului vital de hidratare.

 

Cremă intens hidratantă de noapte Optimals Intense Moisture, Oriflame, 19.99 lei


Cremă de noapte intens hrănitoare, ce ajută la restabilirea nivelului de hidratare a pielii în timpul somnului, cu complex puternic de hrănire şi hidratare 24h.Are la bază tehnologia antioxidantă patentată Lingon 50:50™şi un complex de ceramide, ce ajută la prevenirea pierderii nivelului vital de hidratare.

 

Gel pentru păr HairX Invisible Hold, Oriflame, 9.99 lei

 

Gel_pentru_păr_HairX_Invisible_Hold,_OriflameGel transparent cu durată de fixare 48H, pentru o coafură parcă sculptată. Gel transparent cu keratină şi vitamina B5,ce se întinde uşor pe păr şi se usucă rapid, conferind o finisare netedă şi fină. Nivel de fixare 5.

Cremă de îngrijire pentru tălpi cu efect de împrospătare Feet Up, Oriflame, 16.99 lei

Cremă_de_îngrijire_pentru_tălpi_cu_efect_de_împros pătare_Feet_Up,_OriflameCremă pentru tălpi cu formulă bogată, creată pentru a asigura picioarelor obosite îngrijire şi prospeţime pe parcursul întregii zile. Untul hrănitor de Shea îngrijeşte intens, lăsând pielea moale şi netedă, în timp ce uleiul aromatic de eucalipt răcoreşte şi împrospătează.

Rimel Very Me Extendablack – Carbon Black, 5.99 lei

Rimel Very Me Extendablack - Carbon Black, Oriflame_Rimelul tău favorit Extendalash 3-în-1 a devenit și mai negru.Extendablack asigură genelor tale curbare, lungime și definire incredibile, grație formulei cu pigment intens.

 

Concluzia: frumusete din cap pana in picioare la preturi accesibile. Eu le-as incerca pe toate, dar in special fondul de ten si exfoliantul. Tu ce ai alege?

Leave a Reply