Diverse

Pantofi barbatesti din piele naturala- rasfat pentru domnii nostri

DSC09438

 

De ce rasfat pentru domnii nostri? Pentru ca va tot arat mereu haine pentru noi, femeile, produse de ingrijire, machiaj, etc. Dar numai despre noi am vorbit si nu vreau sa fiu egoista.

Daca o femeie isi concentreaza atentia si asupra machiajului, coafurii, gentii si celorlalte accesorii, barbatii pun mare accent pe incaltaminte. Cel putin in cazul sotului meu, incaltarile primesc mai mult interes. E de inteles, cum sotul pleaca dimineata si ajunge seara acasa, conteaza cu ce e incaltat.

Cum in luna mai imi sarbatoresc domnul, o parte din cadou l-au reprezentat si pantofii pe care urmeaza sa vi-i arat. Ii gasiti pe gentisipantofi.ro . Apropo, imi place cand gasesc un site cu incaltaminte si pentru dama si pentru barbati, ba chiar si accesoriile sunt pentru ambele sexe.

DSC09444

Fara blitz- cam asa se vede, de fapt, culoarea

Pantofii sunt din piele naturala, un material de foarte buna calitate. Cred ca toata lumea stie ce se intampla cand incaltam sintetice… Iar la cele 15 ore cat sta sotul incaltat, nici nu se pune problema! Pur si simplu si-a distrus picioarele, asa ca ne-am convins ca nu e cazul sa facem rabat de la calitate.

Bineinteles ca incaltamintea trebuie aleasa in functie de activitatile noastre sau de locul unde le purtam. Nu vom merge la o intalnire importanta purtand conversi, asa cum nici pe munte nu ne incaltam cu pantofi de strada(desi daca toata lumea ar tine cont de asta, ce bine ar fi!).

Sotul meu merge mult pe jos, deci e nevoie de o incaltaminte sport, dar lucreaza in vanzari, deci trebuie sa aiba o anumita prezenta scenica, asa cum imi place mie sa spun. Asadar, ca sa impacam si capra si varza, era nevoie de incaltari care sa imbine trasaturile sport-casual, cu o oarecare eleganta. Nimic pompos, dar de bun simt. Si mi s-a parut mie ca aceasta pereche de pantofi sunt potriviti. Am crezut bine, sotul este incantat de ei.

DSC09443

Culoarea este una foarte frumoasa, un albastru cerneala, iar sireturile crem dau chiar bine in combinatie cu albastrul respectiv.

Mie imi plac si cusaturile din fata si spate, chiar scot pantofii din anonimat. Adaugam si sireturile de decor din laterale si avem o pereche de pantofi interesanti, nu doar comozi.

DSC09442

Povestiti-mi: cat interes acorda domnii vostri incaltarilor? Ce prefera: elegant, sport, casual?

3 Comments

  1. rosia victoria

    Sunt super,cred ca si sotui ii plac,si el prefera sport-casual 🙂

  2. Mioara Hus

    Oooo, sunt minunati, imi plac tare mult! Si sotului meu i-ar placea asa pantofi, sunt sigura! Iar culoarea e pe placul amandurora. 🙂

  3. Luca Mihaela

    Cred ca i-ar placea si iubitului meu. Mie una imi plac mult.

Leave a Reply