Diverse

Pasiunea mea pentru fotografie

Daca voi credeti ca pasiunea asta mi-a fost insuflata de cineva drag, care acum nu mai este si in memoria lui/ ei merg mai departe cu pasiunea, eu zic ca ati vazut prea multe filme americane. E mult mai simplu si mai pamantesc: imi placeau atat de mult florile si natura, incat nu m-as fi plictisit niciodata sa le imortalizez. Doar ca nu vin dintr-o familie bogata si nu prea mi-am permis „mofturi”. Dar eu sunt si am fost mereu o fiinta hotarata, pai cand imi pun eu in cap ceva, fac imposibilul sa imi iasa! Asa ca vreti sa stiti cum am reusit sa imi iau primul aparat foto( cu film, bineinteles)? Apoi, uite asa:
am mers pe jos in loc sa merg cu autobuzul si am cam facut foamea in liceu, adica toti banutii(putini, dar buni) de la parinti au ajuns la seif… Si printr-a doispea mi-am luat aparat foto. Nu va imaginati sentimentul! Cam cum s-ar simti acum un pustan care ar primi o decapotabila la majorat… Ehe, ce dulci amintiri!Sa nu ma intrebati ce model era, ca nici nu mi-as aduce aminte, din pacate nu l-am pastrat, macar asa, ca piesa de muzeu sa rada fiica-mea peste ani… Dar era al meu si puteam face poze cate voiam, apoi sa vezi albume…
 
Totusi, mi-am dat seama ca pasiunea asta dusa la maxim este destul de costisitoare! Daca vrei calitatea, musai sa investesti, nu poti avea rezultate folosind cine stie ce rasnita de aparat. Si mai e o chestie: trebuie sa inveti, nu e de gluma, nu apesi pe buton si gata, colorata maine-i gata! Sa stii cum sa prinzi lumina buna, din ce unghi se vede cel mai bine si cate si mai cate… Cu alte cuvinte, boala grea!

Apoi l-am cunoscut pe sotul meu, alt impatimit al fotografiei si va dati seama ca numarul fotografiilor a crescut considerabil! El stie mai multe in domeni, are ultimul cuvant cand achizitionam un aparat. Daca as avea sansa sa castig un voucher de 1400 ron pentru cumparaturi pe Market-Photo as sti exact ce mi-as cumpara: Obiectivul Samyang 8mm f/3.5. De ce? E foarte simplu: este un obiectiv de tip Fish-eye, adica acest lucru imi va permite sa captez fotografii deosebite, unice, putand folosi distorsiunile si deformarile in scopuri creative. E de bine, sotul meu stie ce spune, v-am spus ca el are ultimul cuvant 🙂


Nu uitati sa va conectati la conturile de Facebook si Twitter ale  Market-photo.com ca sa fiti la curent cu noutatile, mai ales daca va place sa aveti cele mai noi piese! Aveti ce vedea, credeti-ma! Si inca o veste buna: Creaza-ti un cont pe Market Photo si primesti un voucer in valoare de 50 de lei. Acesta se va putea folosi pana in data de 01.12.2012 pentru cumparaturi de minim 500 lei.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Fac poze numai in concediu sau la evenimente cu telefonul.

Leave a Reply