Diverse

Pe unde mi-au umblat piciorusele…

Fiindca voi mi-ati cerut,va spun pe scurt despre scurta mea vacanta 🙂

Nu va asteptati la lucruri senzationale,vorbim totusi de vacanta a doua familii cu copii de aceeasi varsta: 2 ani.Deci,au fost ceva limite.Daca in alti ani urcam si coboram prin locuri unde si la televizor mi-ar fi fost frica,anul acesta(ca si anul trecut,de altfel) am fost mai cumintei.

Cum ne-am imprietenit de cativa ani cu o familie din Azuga,mergem in fiecare an sa stam la ei(asta doar pentru cafeaua de dimineata si dusul si somnicul de noapte),in rest,nu ne stau picioarele 2 minute,pierdem timp valoros.

Cum nu am avut decat aproape 3 zile la dispozitie,am incercat sa ne plimbam cat mai mult!Nu prea suntem adeptii vacantelor culturale,adica sa vizitez numai muzee si sa raman curata o zi intreaga!Nu!Noi facem plimbari lungi,mergem sa bem  apa de la izvor,mancam zmeura de prin locuri unde abia a trecut ursul(asta dupa urmele proaspete…) si mergem in lungul vailor(si aici am dat de urmele ursului…)
Pe scurt:

Ziua 1:plimbari prin imprejurimile Azugii,urcat cu gondola pe vf Sorica(noi fetele cu copiii am si coborat,baietii au coborat pe jos),plaja la peste 1600 m,privit vulturii zburand in cercuri si mai jos de noi-o stana ca in povesti.
  
  
 
Ziua 2: plimbare la picior prin Brasov,un oras in care m-as intoarce in fiecare an si tot nu m-as plictisi,il iubesc.Cu smiorcaielile de rutina ale copiilor(care au obosit la un moment dat,bineinteles) am avut totusi o zi frumoasa.
Ziua 3:gratar cu pastrav,o ultima plimbare si ne luam la revedere cu speranta sa revenim la anul(desi pentru la anul ne-am propus-daca suntem sanatosi-sa meregem si pana in Maramures)
Nimic extraordinar,insa ce mi-au vazut ochii a fost extraordinar!Avem o tara minunata,mi-am propus sa o vad si mai mult decat am facut-o pana acum si sa ii ofer ocazia Emei sa isi cunoasca bine tara!

Va pup!

5 Comments

 1. Camelia Anca

  Este foarte frumos. Pozele sunt absolut superbe. De fiecare data cand am ocazia merg la Brasov. Este un oras minunat care m-a cucerit din prima. Cu siguranta data viitoare o sa merg si la Azuga. Felicitari pentru acest articol.

 2. Ana Naghi

  Sotul e fotograful de servici 🙂 Eu sunt mai linistita asa, prefer natura agitatiei, ca doar de-aia am plecat din Bucuresti 😛
  Sper sa ajungi, e frumos, dar sa nu te duci ca sa stai in camera :)))

 3. Camelia Anca

  Nu sunt persoana care sa stea in camera. Nici cand fac febra musculara si nu mai pot nu ma las.

 4. ghelbere elena

  O vacanta la munte la munte este frumoasa oricand.

 5. ghelbere elena

  Ai surprins in poze multe atractii turistice frumoase.

Leave a Reply