Frumusete

Pentru ca meritati produse L’Oreal… apelati la Esteto.ro!

Ce au in comun actritele Evangeline Lily, Andie Mac Dowell, Blake Lively, Zoe Saldana, Julianne Moore, Peneope Cruz si Scarlett Johansson si cantaretele Beyonce Knowles si Jennifer Lopez? Raspunsul e un slogan publicitar: „Pentru Ca Merit!” Ce? Evident, produse cosmetice L’Oreal ! Ei da, toate aceste dive sunt „ambasadoare de imagine” ale celui mai mare producator de cosmetice din intreaga lume!

Deci, doamnelor si domnisoarelor, inainte de a va comanda cosmetice online (pentru ca, nu-i asa, traim in epoca Internetului iar timp avem din ce in ce mai putin), poate ca ar fi bine sa aflati cate ceva despre istoria acestei firme.

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti, un tanar chimist francez de origine germana, Eugene Paul Louis Schueller, care in anul 1909 (va dati seama, a trecut mai mult de un secol de atunci!) a inventat o reteta-minune de vopsea de par pe care a „botezat-o” Aureale. Si tot el a fabricat (cu mana lui!) vopseaua de el inventata, pe ccare le-a vandut-o patronilor de saloane de coafura din Paris. Dupa ce s-a sfarsit Primul Razboi Mondial – mai exact, pe data de 31 iulie 1919 – Eugene Schueller a inregistrat oficial Societe Francaise de Teintures Inoffensives pour Cheveux (Societatea Franceza a Vopselelor de Par Inofensive). In anul urmator a angajat trei chimisti specializati, pentru ca peste trei deenii – deci in 1950 – departamentul de cercetare al companiei sa aiba 100 de angajati. In 1994, numarul acestora crescuse la 1000, pentru ca in prezent, L’Oreal Advanced Research sa fie o divizie care dispune de nu mai putin de sase laboratoare de cercetare in care lucreaza peste 20.000 de specialisti: doua in Franta, unul in SUA, unul in Japonia, unul in China si unul in India. Trecute sunt vremurile in care un tanar chimist isi incepea drumul in viata cu o reteta de vopsea de par!

Astazi, grupul L’Oreal are in portofoliul sau mii de patente, iar gama de produse pe care o ofera cuprinde tot ce inseamna cosmetica: produse de ingrijire a parului (nu numai vopsele, ci si sampoane, balsamuri, masti, seruri si diverse solutii de tratament si regenerare a podoabei capilare), creme de maini si de fata, parfumuri si farduri. Mai mult chiar, grupul L’Oreal (devenit, dupa cum v-ati dat deja seama, o companie multinationala listata la toate marile Burse de Valori ale planetei) este implicat in cercetare bio-medicala si productia de medicamente, detinand participatii in compania farmaceutica Sanofi-Aventis, al cincilea mare producator mondial de medicamente. O dovada in plus ca de la medicina la cosmetica (si invers, evident !) nu e decat un pas… Pe langa asta, grupul L’Oreal detine si branduri binecunoscute cochetelor din intreaga lume: Lancome, Giorgio Armani, Yves Saint laurent, The Body Shop, Shu Uemura, Biotherm, Cacharel, Diesel, Ralph Lauren, Guy Laroche, Clarisonic, Helena Rubinstein, Drakkar Noir… si cine le mai stie pe toate? Va dati seama ca, in aceste conditii, o prezentare exhaustiva a tuturor produselor L’Oreal ar avea dimensiunile unei carti de telefon „de pe vremea bunicii”!

Deci, doamnelor si domnisoarelor, retineti ca va puteti procura produse L’Oreal (nume sinonim cu calitatea ireprosabila) prin intermediul magazinului Esteto.ro. Pentru ca meritati!

3 Comments

  1. ghelbere elena

    Cu siguranta produsele L-Oreal sunt unele dintre cele mai bune produse existente pe piata romaneasca.

  2. Dani Dragomir

    Ador produsele L”oreal , multumim pt recomandare.

  3. Valeria Chertes

    Im plac foarte mult produsele de la L’oreal.

Leave a Reply