Diverse

Pentru ziua cea mare alege dintre modelele de rochii de mireasa la reduceri de pe EdenBride.ro

Noi, femeile, visam la rochii de mireasa inca din copilarie. Nu stim cum va arata printul care va veni calare pe un cal alb, nu stim meniul sau alte detalii ale nuntii, dar stim sigur cum vrem sa arate rochia de mireasa. Motivatia e simpla: intr-o zi atat de importanta in care mireasa este in centrul atentiei tuturor, rochia trebuie sa fie perfecta.

Iata deci motivul pentru care achizitionarea rochiei de mireasa perfecte este poate cel mai important detaliu al nuntii. Pentru ca orice mireasa isi doreste sa straluceasca in ziua nuntii, rochia trebuie sa indeplineasca anumite conditii:

 • sa reflecte personalitatea purtatoarei
 • Niciunei mirese nu i-ar placea sa poarte o rochie care nu o reprezinta. Exista inca traditia- mai rar, e drept- de a purta o rochie de imprumut de la mama, in special. Este mai mult decat evident ca stilul s-a schimbat mult in cele cateva decenii care s-au scurs de la prima purtare a rochiei. In plus, e greu sa schimbi stilul la care mireasa viseaza de multa vreme. Daca ea se imagineaza pasind spre altar intr-o rochie stil printesa, slabe sperante sa o convingi sa incerce si altceva.

 • sa se incadreze in bugetul stabilit
 • Oricat de mult ne-am dori o rochie a unui renumit designer, e posibil ca bugetul sa nu ne permita o asemenea achizitie. Dar nu e totul pierdut daca stim sa facem cumparaturi inteligente si urmarim reducerile si promotiile. Astfel, putem avea o piesa deosebita daca dam un simplu search pe expresia rochii de mireasa reduceri.

 • sa puna in evidenta calitatile fizice ale miresei
 • Rochia trebuie sa vina ca turnata pe corpul miresei, asta insemnand sa evidentieze anumite calitati, dar si sa ascunda posibile defecte. Nu toate miresele sunt atat de norocoase incat sa poata opta pentru orice model de rochie, asa ca trebuie sa stie cum sa se puna in valoare in ziua cea mare. Un corp armonios va arata minunat intr-o rochie de tip sirena, in timp ce o rochie in A line va masca micile probleme.

 • sa se potriveasca tematicii nuntii si locatiei alese
 • Este important ca atunci cand viitoarea mireasa isi alege rochia sa tina cont de locatia in care va avea loc evenimentul, dar si de tematica, daca exista. Un anumit tip de rochie se va potrivi pentru o nunta eleganta, fastuoasa si cu totul alt tip pentru o nunta relaxata, pe malul marii ori doar cu cativa membri ai familiei si prietenii apropiati.

  Iata o rochie de pe pagina Eden Bride care mi-a atras atentia pentru ca bifeaza majoritatea criteriilor amintite: modelul KT2035 Iryna Kotapska. De ce am ales aceasta rochie? Este absolut spectaculoasa, va atrage toate privirile, este eleganta si jucausa, deopotriva. Imbina stilul printesa cu lejeritatea oferita de bretelele care sustin un corset simplu, dar de efect, are o trena de vis pe care orice mireasa o va purta cu mandrie in drumul spre altar. Rochia este o creatie Andre Tan, un renumit designer ucrainean care a fost recunoscut drept cel mai tanar designer din Ucraina si chiar a fost premiat de Paco Rabanne in cadrul concursului 10×10 Cruise Collections.

  Sfatul meu pentru viitoarele mirese este urmatorul: profitati de reducerile de pe pagina Eden Bride pentru a avea o rochie speciala, diferita de modelele de serie banale! Intr-o zi atat de speciala meritati o rochie pe masura visurilor voastre!

  Leave a Reply